Chcem si vyrovnať vlasy... ale tak, aby ten výsledok aj bolo vidieť. Dá sa to aj nejak inak ako pomocou žehličky? Nejakým prípravkom alebo tak, lebo niekde hlboko v hlave mám zafixované, že žehlička ničí vlasy, ale všetko ostatné nie je dostatočne efektív
Peter_piper, tvoja bývalá asi nemala kvalitnú žehličku, ja ju používam a vlasy nemám vôbec zničené.... Treba zvoliť dobrú žehličku a kvalitné prípravky.....
Desiree: Tak treba povymýšlať, keď sa meniny už blížia
ja som mala kedysi rovne vlasy jak latu... a momentalne za 2 roky sa mi z nich spravili kucery ..najprv sa mi to vobec nepacilo boho to skarede....ale ostatni to chvalili seci si myslia ze si tocim vlasy al. daco podobne.. a teraz sa to uz zapacil o aj mne a neriesim nechsi stoja ako chcu..minule ked som si vyzehlila vlasy tak som sla von a bolo vlhko vlasy sa hned skuceravili bvehom 20tich minut .. a ťtosom si ich zehlila 1 hodinu.. odvtedy som sa na to vy...
zalezi hlavne na tom ake mas vlasy..ak jemne tak ti neodporucam zehlicku lebo z nich budes mat..ani neviem co ja mam take draty ze mne to ani moc vlasy nenici ale samozrejme ze treba aj neake tie balzamy pouzivat..
ale inak fakt zehlicka je naj..nic ine ti tak nevyrovna vlasy..ja si zehlim uz asi 3 roky a vlasy stale mam a celkom zdrave no..relativne
ja si zehlim vlasy uz 3 roky a vobec ix nemam znicene pouzivam special olej od Loreal za 700 sk a je to perfektne pri zehleni mam studene vlasy a vsetka para ide prec cize si tym vlasy nenicima mozes mat zehlicku aj za 500 sk
Skôr že tá baba si bude o pár rokov hľadať parochne... Ale... zas určite na kvalite trošku záleží. Nie som si istá, či by som dokázala dôverovať žehličke za 500Sk. A oleje, kondiciónery, balzamy, blbosti... myslím, že za prítomnosti týchto vecí sa vlasy ani so žehličkou neničia... Ale zas to netreba preháňať...
Zlatinko, ukľudni sa. JA som povedala, že JA by som nedôverovala žehličke za 500Sk. Ak si si nevyšimla, nič nesúdim, iba som konštatovala. A možno máš zničené vlasy, len to nevidíš... A možno máš takú super kvalitu vlasov, že sa ti pri žehlení neničia. Ale nie každý má takú, tak by si sa tu ani ty nemala veľmi oháňať, lebo poznám veľmi dobre ľudí, ktorí od tej žehličky majú nehorázne zničené vlasy.
Neviem, čo vy ženské vymýšľate... ktorá má rovné vlasy, tá nadáva, kulmuje si ich, dáva natáčky atď., len aby sa jej vlnili. A tá, čo má vlasy prirodzene vlnité si ich zase žehlí a všemožne sa snaží si ich narovnať...
Nepotrebuješ náhodou okuliare? Alebo naučili ťa v prvom ročníku čítať poriadne? Dovolím si o tom pochybovať. A mohla by si aj trošku z toho sebavedomia ubrať.
ja mam tiez vlvite vlasy ale tie moje su fakt hroza
mne lieta kade tade a ked ich mam mokre tak bez upravy nemozem ist ani vyniest smeti je to nieco strasne a neda sa to prirovnat ani ku chemlonu je to nieco horsie a mam zehlicku za 2 litre a pomali ani ta nestiha ale zatial sa to da
heh ja mam vlasy nafarbene aj si ich zehlim kazdy den...a prave sa mi zda ze ofina ktoru si zehlim najviac vyzera najzdravsie.....a este je dobre ked si pred zehlenim das na vlasy termofixacne mlieko..zozenies v drogerke asi 100sk...sa ti tak nenicia vlasy,su pekne uhladene a leskle
No ja mam totalne kucerave vlasy,a sem tam je prijemna zmena ked su rovne.Dokaze to s clovekom vela urobit,vyzera uplne inak Mam zehlicku cca za 800 a pouuzivat termofixacne mlieko a nejake pripravky takze sa to da nezda sa mi zeby boli z toho nejako extremne znicene..
podla mna zalezi aj na zehlicke, lebo tie drahsie maju iny povrch .. viem to zo skusenosti.. spolubyvajuca ma nejaku lacnu ale za 800 a zehlim si s nou tri krat dlhsie vlasy ako so svojou remington na tej istet teplote ... a ked do toho das nejake mlieka na zehlenie vlasov tak sa nemusis bat ani znicenia ... teda ked to nebudes prehanat ...
cawte ja som mala rovne vlasi kedidi a dnes su uz kucerave ale su hrozne pretoze vyzeraju ako seno amam aj zehlicku ale da im ich znicila anavyse ked som sla von a bola zima alebo prsalo hned sa skuceravili a ja chcem ich mat rovne tak pls poradte ako si ich mam vystriet bez zehlenia a bez to ho aby som si to musela dade do salunu urobit a bez toho ab y som poutivala predrazene veci stuck_out_tongue MOZTE MIIII
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ako vieš, že to mám aj teraz super?
Nie som si istá, či je tvoj šiesty zmysel spoľahlivý...
btw: su tvoje vlasy na fotkach aktualne?
Fotky sú staré, ale vlasy sa veľmi nezmenili... Akurát že podrástli o hodný kus odvtedy... Ale niekedy vyzerám ako ježibaba...
No záleží aj od kvality žehličky....ale ak máš už teraz zničené vlasy, napr. farbením tak by som ti to neodporúčala.....
Nie, ešte nikdy som si nefarbila vlasy a ani sa nechystám... Hmm... tak asi začnem uvažovať nad tou žehličkou... veď o chvíľu mám meniny.
za 1. vlnite to vyzera ovela lepsie
za 2. dost to nicilo vlasy
neviem zenske co stale vymyslate, vyzerate dobre take ake ste
Desiree: Tak treba povymýšlať, keď sa meniny už blížia
Desiree: Neblbni, dobre to mas tak ako to mas
Nepočúvaj ma!
ale inak fakt zehlicka je naj..nic ine ti tak nevyrovna vlasy..ja si zehlim uz asi 3 roky a vlasy stale mam a celkom zdrave no..relativne
Tak túto radu určite prepočujem...
ja farbim od 15, ofinu poctivo zehlim..znicene neni zatial
ale zas hej..co sa jaaa nainvestujem do vlasovej kozmetiky (ale zas ja som uchyl)...
ked mas kvalitne vecicky, neznicis nic
Ale tak už raz chodí... Nikdy nie sme spokojní s tým, čo máme... Ale ja ich chcem mať rovné len občas...
mne lieta kade tade a ked ich mam mokre tak bez upravy nemozem ist ani vyniest smeti je to nieco strasne a neda sa to prirovnat ani ku chemlonu je to nieco horsie a mam zehlicku za 2 litre a pomali ani ta nestiha ale zatial sa to da
Uf... tak to by som nechcela... Ja mám tiež veľmi vtipné vlasy, ale zatiaľ to nie je až také strašné... Asi si fakt kúpim tú žehličku...