Tu ti väčšina žien povie, že je pre nich tá výška dôležitá, aj keď by oni mali o samotných 20 centy alebo ešte väčší rozdiel menej hľadeli by na neho jak na raketoplán na oblohe ...proste také nepísané pravidlo 180 cm aspoň a vyšší ...prinajlepšom keď si nižší to zaobalia do takej vety, aby ťa to neranilo, že až tak by im to nakoniec nevadilo ...ale tak nakoniec aj tak budú chcieť toho aspoň 180 cm a viac, lebo to je proste tak no.. ...neviem čím to je a radšej asi nechcem vedieť, lebo už ma to moc nezaujíma ani
@kerrang To sa mýliš. Ja som viac krát zažil, že keď ma baba v minulosti odmietla, našla si potom nižšieho (aj o 10 či 15 cm). No ok, to by nebol až taký problém. Ale keď som niektorých z nich videl, tak pôsobili, že na nich zvyšiš hlas a zdrhnu (tipujem, neskušal som). A čo je horšie, aj rétoricky na tom boli dosť zle (nevraviac o obliekaní). Nuž, láska je silnejšia ako genetika dakedy.
@kerrang Ale môžeš mať aj 2 metrový kkt, telo jak Ondrej Dostál, na nom nalepený ksicht jak Igor Bukovský a majetok jak Matovičova Pavlinka a bude ti to na nič. Ženy sú proste také, vyberavé
Inak toto je riadna kurevčina, keby mám 185 cm tak sa nemusím pýtať ženy koľko meria (predtým než s ňou idem von). Takto som však aj jednu slečnu tu z birdza odmietol navštíviť, lebo som sa dozvedel, že je vysoká A pritom sa mi velice páči, fňuk...
@openmindedfreak a to si odmietol z preventivnych dovodov, ze si predpokladal, ze ta odmietne alebo pre teba je uz moc vysoka alebo? Len ma to ako zaujima...
@slackerbitch tu sa ti jeden 160 cm hlasi , jak ze nebyvaju?
Ale hej, dost zalezi, vela krat sa mi stalo, ze konverzacia nahle skoncila po tom, ako sa dozvedela moju vysku
No co, ich smola, nevedia o co prichadzaju
@dwarvax hm, asi takto, moja prvá priateľka (taká vážna) bola o 7 cm vyššia a nejak už mám podvedome zakotvené, že toto nie. Takže problém je u mňa, no predpokladám, že by bol aj u nej. Mne sa celkovo často darí mať vyššiu priateľku, prakticky ani jedna nebola nižšia, dve boli také skoro ako ja a jedna o dosť, tých 7 cm je fakt masaker už
No bud rovnako vysoký ako som ja čiže 177 alebo vyšší... Nižších nechcem už s takými mam skúsenosti a akurát mal mindraky ze som vyššia a iné picoviny.. A vôbec to ani nevyzerá dobre keď je nižší chalan a vyššia baba... I keď niektori machruje a pridajú si par cm a v realite.... Radšej nekomentujem... ale je to komické
@james98 tak ja som len podľa seba písal, ako sa mi to vo výnimočných prípadoch aj skrz tohto toto stalo. Aj to vidím u niektorých skrátka na zoznamke písané, že nižší ako 180 cm prevažne možno u niektorých 185, nech sa neozývajú, a hneď toto majú ako jednu z prvých hlavných požiadaviek. Tak keď je sama vysoká tak pochopím, nechce mať nižšieho, to chápem, iba je podľa mňa dosť výberavé, keď ona má 160 cm a sama chce aspoň 190 cm, na ktorého aj ledva dočiahne. Ale tak vravím, boli to výnimočné prípady a našťastie boli zhody s nižšími, ktorým by tak tá výška nevadila alebo by v tomto boli tolerantné. ...ja mám výšku 174, 175 cm, tak približne, možno pri podrážkach z topánok 176, 177 cm, no a vážim si každú u ktorej by takáto výška nebola nízka a zlá
@openmindedfreak to máš dobré. Ja sa to asi musím pýtať každej takto, hoci celkom najnižší tiež nie som, a sú aj stále trošku nižší chalani ako ja. Len z fotiek aj ťažko usúdiť, či je nižšia, rovnako vysoká alebo vyššia než ja. Toto môže byť dosť zavažujúci fakt, zvlášť pred stretnutím, aby to aj mohlo mať v mnohých prípadoch zmysel.
Nepýtaj sa žien...tie sami nevedia čo chcú ..
Takto mal som nižšie ženy, mal som babiznu čo bola vyššia. Lubili sme sa.
Proste ak s ňou ideš von a bude mať v hlave blok že nie si dosť vysoký. Proste to nemusí fungovať. Z druhej strany ak ťa bude ľúbiť kvôli tomu kto si a nie výške to je výhra.
Keď sa niekto iný pýtal či to nevadí veľmi rýchlo som ho poslal do preč s tým že po ležiacky je to jedno. Ako bolo v jednom komentári hore. Máš aj iné prednosti. Aby si v sebe prebúdzal napoleonske komplexy je zbytočne. Nízke baby sú tiež. A je ich veľa.
Ja mam 177 a je mi to jedno. Vtione mi pridu babu co maju 150-155 a chcu 190 cm chalapa. Naco? Chcem to vediet pride mi to take detske riesit vysku a to hovorim ako vysoka babenka co ked si da opatky je zirafa.
Ja sa nemôžem zbaviť pocitu že nižší chlapi vo vzťahu pôsobia na mňa pod papučou neviem prečo Ale nemyslím že by som kvôli tomu niekoho odmietla našťastie ja nie som vysoká
Aspon 175. Neviem, kedysi som si myslela ze mi to je jedno, ale fakt nie je. Pred par dnami tu bolo cosi kdesi o tom, ze staci ked je chlap vysoky a pekne vonia (a mam sa s nim o com rozpravat ofc) a asi s tym suhlasim. Akoze, nad 190 je uz asi prilis, ale hej, vo vseobecnosti ma nepritahuju muzi nizsi, nez som ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ideálne 180cm+
Ideal pre mna je 190+ ale jeden bol uz aj o nieco malo nizsi.
Ale hej, dost zalezi, vela krat sa mi stalo, ze konverzacia nahle skoncila po tom, ako sa dozvedela moju vysku
No co, ich smola, nevedia o co prichadzaju
A k teme- To som asi velmi neriesila, pretoze moj chlap meria presne tolko ako ja.
Ale zase mam kamaratky, ktorym sa pacia vylucne vyssi od nich, pripadne velmi vysoki chlapi, tak neviem, asi som ti vobec nepomohla.
Lebo ak si dám 10cm stekle, nechcem byt vyššia ako on.
A zas 162cm aby mal môj chlap, to nie
Čiže vyšší chlapi sú viac sexi, ako ti nižší
Takto mal som nižšie ženy, mal som babiznu čo bola vyššia. Lubili sme sa.
Proste ak s ňou ideš von a bude mať v hlave blok že nie si dosť vysoký. Proste to nemusí fungovať. Z druhej strany ak ťa bude ľúbiť kvôli tomu kto si a nie výške to je výhra.
Keď sa niekto iný pýtal či to nevadí veľmi rýchlo som ho poslal do preč s tým že po ležiacky je to jedno. Ako bolo v jednom komentári hore. Máš aj iné prednosti. Aby si v sebe prebúdzal napoleonske komplexy je zbytočne. Nízke baby sú tiež. A je ich veľa.