180. kedysi mi to vadilo..ale teraz mi to príde úžasné, dokonca si obúvam aj topánky s opätkami moja láska je odomňa ešte aj tak o hlavu vyššia, takže si strasti robiť nemusím
174, ale ja by som ešte par centi rada podrástla. Síce mi veľa ľudí hovorí, aká som vysoká, ale ja až taká vysoká nie som a odkedy sa pohybujem medzi dievčatami kde je 170cm minimálne minimum, pridala by som si
165 a nie, nie som spokojná. Minule som mala v rámci PMS kvôli tomu "depku, tak som si musela dopriať 1,5 hod. "terapeutický telefonát. Ale pomohlo to.
174, ako kedy, ale urcite som s tym spokojnejsia ako keby som mala byt velmi nizka. ale ked vytiahnem opatky a mam 180+ tak uz sa necitim az tak dobre. hlavne ked furt vytrcam z davu.
172. Som spokojná, pripadám si akurát vysoká, ale vyššou by som už byť nechcela, pretože by som nemohla nosiť podpätky bez toho, aby som bola vyššia od väčšiny okolitých mužov. Nižšou by som určite byť nechcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
spokojná
tak akurát
smejú sa mi že som nízka občas
ale mne to nevadí
lebo ja keď som mala 14 som sa rozhodla že už nechcem rásť
a som prestala
škoda že moji malí súrodenci sa tak nerozhodli a už sú rovnako vysokí jak ja
ale ja stále rastiem!
jebte na to
nie som spokojny, chem byt vuyssi
(158)
- spokojná som, kedysi som chcela mať aspoň 170 cm, ale teraz mi to nevadí.
- Hej, pripadám si strašne vysoká, skoro všetci v mojom veku sú odo mňa vyšší
nie som až príliš vysoká na nosenie opätkov a zároveň nie som malá
pohodka
už spokojná a zmierená z výškou
som malinká
spokojna, kldune aj vyssia by som chcela byt
chcem mať aspoň 10 cm viac (ach)
a som spokojny, nikdy som nemal potrebu byt vyssi.
som spokojná
niekedy si aj pripadám nízka, hlavne pri niektorých ľuďoch
Chcem byť vyššia.
a inak chcela by som byť menšia.
Nie
Nízka
a nie som uplne spokojna, aspoň o 5 cm hore by to chcelo :/
@61
som spoko, ale vadí mi to, ak sa mi niekto páči a je nižší ako ja
Aj menšia by som mohla byť.
no som krpatá...ale tak priateľovi to nevadí, on to berie v pohode a...čo je malé to je zlaté!
áále zato mám veľmi rada moje malé nôžky a rúčky! tuším, že som ešte nestretla (dospelého) človeka, ktorý by mal menšie dlane ako ja.
ked budem mat vysokeho frajera,tak budem spokojna
je mi to jedno
vraj som nízka.
celkom spoko
no nohy by som chcela mať chudšie,kedže na vysokej sa to rozloží