Mal som strasne bolesti na v stehne ked som behal tak som zasiel k ortopedovy a zistili mi na megnetickej rezonancii ze mam vyskocenu platnicku a ze mi odtial vystreluje bolest do stehna. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s rehabilitaciami niecoho t
Mám vyskočené platničky. Obidve v driekovej časti a jednu na ľavej a druhú na pravej strane. Poviem ti, neverila by som aká to môže byť bolesť. Ja som skončila mesiac ležiaca, pretože mne tá bolesť vystreľovala až do končekov prstov na ľavej nohe. Postupom času som začala rehabilitovať. Najviac mi pomohlo z rehabilitácií samotné cvičenie, lebo bola som aj v kúpeľoch na liečení a tam mi tie procedúry veľmi nepomohli. Odporúčam ti počkať kým sa znovu stretneš s doktorom a potom on sám posúdi v akom o máš štádiu. Aj ozónoterapiu som podstúpila, ale nič nepomôže viac ako pravidelné denné cvičenie cvikov, ktoré ti fyzioterapeuti na tých rehabilitáciách ukážu. Nie je to nič náročné na cvičenie, skôr si budeš musieť uvedomiť, že sa s tým dá žiť. Teda pokiaľ si to nedáš operovať. Každopádne teraz nerob priveľmi prudké pohyby a nepredkláňaj sa resp. nedvíhaj zo zeme veci s vystretými nohami. A ani sedenie nie je pre platničky najlepšie, vtedy ich zaťažuješ najviac. Ak by si čokoľvek potreboval, alebo by ťa ešte niečo zaujímalo, pokojne napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
mám to asi mesiac a sezóna začína v októbry
mám to asi mesiac a sezóna začína v októbri
radsej cvic (doktor ti poradi ako) alebo ja som bol dva krat na ozonovej injekcii.. to pomohlo