Vysledok môjho fóra - témy: Som gay a balim heteráka, je to krasny chalan ako cumlík.
Niekoho asi sklamem, lebo sa mi ho nakoniec podarilo zbaliť a nech si niekto nemysli, že som ho hned pretiahol, vôbec sa tak nestalo a ani sa nestane, nie som poulična štetka ale chalan, čo da na hubu bar komu čo ma srdečne naserie... kamoši možu byť aj
@swen co ti je na tom zvlastne, si ako neveriaci tomaš, v mojej orientaci je to tak, neviem co si ty, ako orientovaný a ci si vobec na niekoho orientovaný, ci mas rad niekoho, rad sa s nim stretaš a pod...filip
@zajko30 nejako som ťa nepochopila, teraz s ním chodíš, alebo ste len kamaráti?? A nikto ti netvrdil, že kamaráti musia byť rovnakej orientácie ( to viem z vlastnej skúsenosti )
@belzeboss , si fakt boss, najdi si sluhu co ti bude predkladat stranky - fora podla tvojej chuti a ty uz nemusis nic robit ani dychať, mozna to potom rozchodiš...filip
@zajko30 uprimne...ta nechapem, za kazdym komentom a prispevkom davas slovicko "flip". vies vobec co to "flip" znamena? lebo asi nie. inac by si to nedaval zakazdim.
v akej "tvojej" orientacii? ved mas tam to iste co ja (gay) tak?......
no teraz nemam nikoho, ked ta to zaujima. ale teraz ani nikoho nechcem, len kamaratstvo. a ty mas akoze vztah? alebo ties len kamaratstvo? no....ja z kamaratom(bi) aj obcas spim, a ty?.....z tym hetero co tu spominas, asi tasko.
Nejako som sa stratila. Tak akože si ho zbalil, čo potom sa nedá povedať, žeby si zbalil "heteráka" alebo ste iba kamaráti, čo si ho potom nezbalil, ale ste len kamoši, nič viac. a ak to nevadí jemu, tak mi to je srdečne jedno ... podpisovať sa snaď nemusím.
@swen , kebysom bol pri tebe tak ti prečistim zrak, že by si knučal, ja sa podpisujem svojim menom filip a nie flip, kur.a, a ze nemas nikoho a spis z bi, je niekedy nevyhnutne ked sa inač nedá, ale s heterakom, ktorý sa ti pači a bališ ho, nie preto aby si ho pretiahol alebo sa snim hned vyspal je asi sproste a kazdy by asi cuvol a hlavne vtedy ak by o tebe vedel že si gay... filip
@zajko30 no vies, tak maly font pismen, ze nevydno ci je tam filip alebo fllip alebo fliip , chapes? tak napis radsej Filip,aby to bolo vydiet. no....z nim spim uz dlhsie . ale nie cast,a neprevydelne
no...ani nie, ja som poznal viacerich...hetero...a...niektori...."to" chceli len skusit. ze "ake to je".
@swenko , kolko mas v skutocnosti rokov, ked pises, ze nebudes v triede spievať hymnu!!!, že maš takych 13 rokov! inač by si uz zarastal a nečudoval sa že sa v 20tke holím. taku by som ti jednu zavesil aby si sa spamätal, že až....mliečňak jeden nevyhonený....filip
@swen , to ze ti napisem aby si zverejnil nejake svoje foto je vyhrazka?? alebo aby si sa spamätal, že v 20tke sa chalani už aj holia, no neviem. a že si nevyhonený určite je pravda a furt sa formuješ a nevieš kam patriš, iba to že na vychod, kde by si ma s kamošmi dodrbal-dobil a to by bolo to vyjasnenie po vyhodnarsky.. ale ja si to nemožem dovoliť cicka, pokazil by som si image a prišiel by som o kopu chechtakov a nestalo by mi to za to....jasan
@zajko30 tak preco si napisal to v spodnom riadku? no vies, ja poznam co sa holia aj v 17, ale nejde oto. proste viac poznam co sa v 20 neholia. ja?ja urcite nie, lebo ja niesom taky. prave naopak, ja by som sa chcel z tebou kamaratit, ale ty zrejme nie. ved foto nemas ani ty, tak?
@swen no dobre teda maťko, ked budeš mať čas pomeraj a zisti či ti rano zajko pravidelne stoji ak ano tak si dobry chlap a niečo s teba bude... inač už idem hajať, lebo budem mať rano kruhy pod očami a budem sa musieť naličiť hehehe filipko a maťko kubko
oo fuj to je hnus som asi predpotopna zakomplexovana svina ale nechapem ako moze byt niekto gay ci bi,, ved ako mozu ist dvaja chalani do postele spolu bleeeeeeeeeeeeeee
no fakt je nieco co nezmenis a neda sa to uz zmenit aj keby tu teraz vevericky behali,,,, proste je to tak od stvorenia sveta,,, fakt je ze ludia ziju au mieraju to je fakt,,, a fakt je ze boh stvoril muza a zenu
@tenario : no fakt je nieco co nezmenis a neda sa to uz zmenit aj keby tu teraz vevericky behali,,,, proste je to tak od stvorenia sveta,,, fakt je ze ludia ziju au mieraju to je fakt,,, a fakt je ze boh stvoril muza a zenu
@sheila121 fakt je nieco co sa skutocne stalo a nemoze to nikto vyvratit Fakt je vlastne skutocnost.
Ukaz mi 100 percentne dokazy o existencii Adama a Evy Sama si protirecis a nevies co rozpravas.
Pleties sem orientaciu a existenciu Adama Evy. Krestanstvo je zhubny nador ktory mas ty v hlave a bohuzial si neni sama. Z takych abusrdne neinteligentnych nazorov co prezentujes je mi zle. Zbohom. Rad som si pokecal Ale dufam ze naposledy.
Teba nepoznám, preto musím iba predpokladať, že si dosť inteligentná na to, aby si pochopila, že existujú aj "iní", ktorí možno nezapadajú do vzorcov kresťanskej existencie, ale je na nich, ako toto bremeno nesú. Nemyslím si, že takýto ľudia nemôžu byť kresťanmi.
Ale aj tak ma najviac pobavila veselá komunikácia medzi @Zajko30 a @Swen - om. Oscilovala niekde medzi detinskosťou a varieté.
@radiophonic veru som ale fakt mi lezu na nervy ludia co vsade pchaju to ich krestanstvo a uz mi to niekedy fakt dviha tlak. A nemienim byt ticho. Ked ona nevie akceptovat orientaciu inych preco by som mal ja akceptovat jej "inteligentny" nazor?
@sheila121 ja neviem z coho vznikli opice tak isto, ako to nevies ty a ako to nevie nikto na svete. A nebudem sa utesovat rozpravkami ze ich stvoril nejaky dedusko ktory dava na nas z nebicka pozor a vidi nas kazdy krok. Povazujem to za dost velky nezmysel si nieco taketo vnucovat, aby som sa tym utesil...ach
@sheila121 a ako vieš ze adam a eva boli hetero, kto ti to povedal? alebo si v tom čase žilai???
@sputanenorca , si nejaka sikovna, daj pozor aby sa ti nenarodili BUZERIATKA., ono to tak byva, aky pozicaj taky vrat, zahravas si z vlastnym osudom ale vsak dospejes a mozna to pochopis....
ostatným čo mi fandili, vrele dakujem....vaš filip
@pernik , pernik, zas si tu, nevieš citat zajko30, klikni na inu anketu, take jednoduche!!!!!!!
@sputanemorca , reagoval som len na tvoj vyrok TY BUZERANT, uražať vieš, čo je pravda, tak potom čo si čakala, že ti podakujem? spravaj sa ako maš na damu a nemusiš mať viac problemi, ktore si sama pritahuješ a vytvaraš.....
@belzebos , su aj ine temy, ak niekto otravuje tak si to ty, pri mene zajko30 nemusiš vstupovať do diskusie, je to take tazke pochopiť!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
v akej "tvojej" orientacii? ved mas tam to iste co ja (gay) tak?......
no teraz nemam nikoho, ked ta to zaujima. ale teraz ani nikoho nechcem, len kamaratstvo. a ty mas akoze vztah? alebo ties len kamaratstvo? no....ja z kamaratom(bi) aj obcas spim, a ty?.....z tym hetero co tu spominas, asi tasko.
a celkovo mi ušla pointa celej tejto diskusie.
no...ani nie, ja som poznal viacerich...hetero...a...niektori...."to" chceli len skusit. ze "ake to je".
a to foto prosím !!!! Filipko
a kamaratim sa s množstvom chalanov a stebov takov cicou by som sa tiež rad pohral, ale slub mi že by si ma nedotlkol na tom vychode....filip
ok len z pusou
a prezrad mi aspom ako sa volaš.... a ake maš miery....
mato....este som nemeral. teda ano, ale davno.
Ukaz mi 100 percentne dokazy o existencii Adama a Evy Sama si protirecis a nevies co rozpravas.
Pleties sem orientaciu a existenciu Adama Evy. Krestanstvo je zhubny nador ktory mas ty v hlave a bohuzial si neni sama. Z takych abusrdne neinteligentnych nazorov co prezentujes je mi zle. Zbohom. Rad som si pokecal Ale dufam ze naposledy.
Si myslím, že si dosť inteligentný na to, aby si akceptoval vieru iných.
@Sheila121
Teba nepoznám, preto musím iba predpokladať, že si dosť inteligentná na to, aby si pochopila, že existujú aj "iní", ktorí možno nezapadajú do vzorcov kresťanskej existencie, ale je na nich, ako toto bremeno nesú. Nemyslím si, že takýto ľudia nemôžu byť kresťanmi.
Ale aj tak ma najviac pobavila veselá komunikácia medzi @Zajko30 a @Swen - om. Oscilovala niekde medzi detinskosťou a varieté.
Na jeho mieste ti dám pár cez pysky.
Proti gayom nič nemám, ale keby mňa nejaký neustále otravoval aj napriek tomu, že vie, že som hetero tak skončí velmi zle...
@sheila121 a ako vieš ze adam a eva boli hetero, kto ti to povedal? alebo si v tom čase žilai???
@sputanenorca , si nejaka sikovna, daj pozor aby sa ti nenarodili BUZERIATKA., ono to tak byva, aky pozicaj taky vrat, zahravas si z vlastnym osudom ale vsak dospejes a mozna to pochopis....
ostatným čo mi fandili, vrele dakujem....vaš filip
...bože chlapče...
@sputanemorca , reagoval som len na tvoj vyrok TY BUZERANT, uražať vieš, čo je pravda, tak potom čo si čakala, že ti podakujem? spravaj sa ako maš na damu a nemusiš mať viac problemi, ktore si sama pritahuješ a vytvaraš.....
@belzebos , su aj ine temy, ak niekto otravuje tak si to ty, pri mene zajko30 nemusiš vstupovať do diskusie, je to take tazke pochopiť!!!!!!!!
filip