samozrejme.. aj za ovela menej však čo je na tom, keď som bol malý som tak tiež chodil po svete a pohoršovalo to niekoho? zato že mi trošku narástli údy sa netreba hanbiť
môžem mať okolo seba tak, aby to zakrývalo všetko potrebné veľký kartón s nápisom: Čo čumíte, aj vy by ste tu takto stáli ako debili, ak by vám za to dali milión?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A inak komu by sa chcelo s toľkými peniazmi ísť do banky to vymeniť za eurá? A aj tak je to málo.
inak za koruny?? a co s nimi?
nie, za žiadne prachy
môžem mať okolo seba tak, aby to zakrývalo všetko potrebné veľký kartón s nápisom: Čo čumíte, aj vy by ste tu takto stáli ako debili, ak by vám za to dali milión?
je tu niekto kto mi za to zaplati?
Za pivo som urobil:
- oholil som sa a učesal na "dolfiho" a prešiel sa centrom mesta 8. mája ( to ma ľudia skoro ukameňovali a dokonca ma jeden starý pán chcel opľuť)
- nahý som sa prebehol okolo svojho domu (susedia pri stretnutí v bráne nahodili divný úsmev- prečo asi? )
- na strednej som presedel jednu vyučovaciu hodinu v plynovej maske