Ide o to, že uz od malicka neviem nikam zapadnut, nemam vela kamaratov a dost ma to trapi, lebo nemam ist s kym von Aj ked som v nejakej partii vacsinou som ja ta z ktorej si robia srandu ale neviem prečo, alebo mi niekto len tak Robi niečo naprieky, mrzi ma to lebo mam 17 a ziadne kamaratky nic, na strednej so mnou sedia spoluziacky iba ako keby z donutenia, nikto za mnou nepride dokial ja nepridem za nimi a potom sa citim ze som strasne otravna, neviem ci som Nudna alebo čo ale nikto sa so mnou nechce bavit, ani v skole ani Vonku, viem ze chyba je na mne, ale neviem aka, uz mi to vadi ze neviem nikam zapadnut
@atom12 Najprv sa nauc byt spokojna sama so sebou a nepovazuj za vinnu len seba. To, ze tejto partii mozno nevyhovujes, neznamena, ze pre niekoho dalsieho nemusis byt super. Pokial si z teba robia srandu a prekaza ti to, tak bud im to daj najavo, alebo s nimi prerus kontakt, nepotrebujes aby ti narusali psychiku este viac. A cielom zivota nie je predsa najst mnozstvo kamaratov, ale najst prave tych par, ktori stoja za to, a to niekedy chvilku trva
@atom12 Všetci sme iní. Aj ty si niečím iná/výnimočná. Neber to v zlom, ale ak tebou niekto pohrdá tak ti vôbec nestoji za tvoju námahu nad tým ani premýšľať. Ja by som ti radil aby si sa zamerala len na 1 osobu, ktorú si ty myslíš že vieš že máte niečo spoločné a má podobnú povahu ako ty. A nech ti nie je blbé za nou doliezať. Proste pár krát ju oslovíš a nabudúce ona príde za tebou. Kašli na partie kašli na všetko. Zameraj sa kvalitu a nie kvantitu, zameraj sa hlavne nato aby ti ich prítomnosť bola príjemná. Všetko ostatné je nepodstatné. a ver mi 1 človek čo si s tebou bude rozumieť sa nájde. Veľa šťastia ! A hlavu hore dievča !!
Chapem ta zivot je taky no ja neviem skus nieco s tym spravit kym nie je neskoro co ti neporadim lebo to netusim ja tiez nikam som nikdy nepatril a ani asi nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov