No najprv by som si dala roadtrip po Európe. vzala by som to najprv na západ - Viedeň - Ženeva - Rím - Paríž - Londýn. Potom smer sever - Kodaň - Malmo - Gotteborg - Štokholm. Skočila by som aj do Varšavy, Krakova, Moskvy, Budapešte, kúsok Rumunska a potom to zakončiť morom v Chorvátsku a Grécku.
potom roadtrip krížom-krážom po Severnej Amerike, odtiaľ do Peru a Chile, potom Keňu a Etiópiu, pokračovať na Indonéziu, skočiť do Japonska a ukončiť to na Novom Zélande.
Strasne ma fascinuju zivly, sopky, kanony, puste,gejziry -> kazdy dokaz moci prirody nad clovekom , takze keby som mal na to kes, cestoval by som za takymito vecami. Nie som ten typ, ktoreho by bavilo vylihovat na plazi alebo vysedavat cele dni v bare takze, inu dovolenku by som si asi moc ani neuzil.
A kazde leto navstivim minimalne 5-10 novych slovenskych miest mnohi ani netusite, co vsetko tu mame Snad okrem mora nie je nic, koli comu by sa oplatilo ist za hranice.
A povedzme si uprimne, mladych zas az tak moc kulturne pamiatky netrapia.
toho je viac... na 1.mieste určite Grécko (Atény, Delfy, Peloponéz, Knossos, Olympia)
a potom ešte Anglicko (Londýn, Cambridge, Exeter, Bournemouth), Nemecko (Berlín), Francúzsko (Paríž, Avignon), Taliansko (Benátky, Bibione) a mnohé iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
potom roadtrip krížom-krážom po Severnej Amerike, odtiaľ do Peru a Chile, potom Keňu a Etiópiu, pokračovať na Indonéziu, skočiť do Japonska a ukončiť to na Novom Zélande.
možno tak za rok by som sa vrátila
Ja som totiž také nenáročné žieňa
A aj hocikde inde.
čiže mám čo robiť
S Dávidom mam na pláne ísť do Dubaia a na Mallorcu
Sama chcem ísť do Califronie,alebo s mojou kamoškou
A navštíviť ešte turecko,kanaraske ostrovy,Kubu a hlavne prejsť celé SLOVENSKO!!!
A potom by som si chcela viac preštudovať Francúzko.
A potom ešte Škandinávia.
A keby som mala kopu peňazí a času, tak aspoň na mesiac do Austrálie/na Nový Zéland
A kazde leto navstivim minimalne 5-10 novych slovenskych miest mnohi ani netusite, co vsetko tu mame Snad okrem mora nie je nic, koli comu by sa oplatilo ist za hranice.
A povedzme si uprimne, mladych zas az tak moc kulturne pamiatky netrapia.
ale inak Miami no o tom fakt len snívam že sa tam dostanem...
*Chcela by som si dať taký rok pauza a precestovať celý svet ... *
alebo niekde ďaleko do hôr na veľmi dlhý čas...
a potom ešte Anglicko (Londýn, Cambridge, Exeter, Bournemouth), Nemecko (Berlín), Francúzsko (Paríž, Avignon), Taliansko (Benátky, Bibione) a mnohé iné
a na taku klasickú...šla by som do austrálie a potom do francúzska