Ma vobec vysoka skola ako taka vyznam ked kvalita priemernych VS skor klesa ako sa stabilizuje?Vecsina vysokoskolakov co poznam sa bud biflia ako divi alebo seru na vysku a aj tak je dokoncia..
never tomu, ze niekto serie na skolu a prejde, bud je to skola bez urovne, ktora sa neda porovnavat napriklad s nasou medicinou, alebo sa vysere a potom sa mu vysere aj ta skola a vykopne takeho cloveka
univerzity ako take ...no maju svoj vyznam urcite, ale je to diskutabilne dost, mas vyhody aj nevyhody
No tak ked na to series, musis mat volakoho poriadneho za sebou alebo dobre zacvakat, ale nie je to tak, ze sa neucis a prejdes, tak to proste nefunguje, ale mozno su aj take skoly, kde hej, ale nie uplne doslova...
tak, ked uz mas pocit nenaplenia, treba vyuzit vsetky moznosti zahranicnych stipendii a programov, heh, treba skusat pokial to ide, nezalezi na tom, kde ziskas diplom, ale co popri tom stihnes, ak chces vo svojom osobnostnom a profes. raste nieco dosiahnut a nebyt len dalsim sucharom s Ing. resp inym titulom. vsetko je na tebe, len trocha angazovanosti (tot, moja cesta) ....., heh, ....cvrnk
ked niekto nie je uplny debil, moze si dovolit to flakat...napr. poznam ludi co flakaju matfyz.. ale prechadzaju lebo su inteligentni...co sa uz da na matike naucit? chapes - nechapes..a basta
zalezi od typu vysku, ja chodim do Ziliny na elektrotechnicku a je to tak ze uuplne lahko sa tam dostanes ako na kazdu technicku vysku ale problem je dokoncit, je to moc narocne, a v dnesnej dobe pokial nemas aspon pred menom napisane Bc, tak mozes ist akurat upratovacku robit
Ale zase... napriek tomu že tú školu zatiaľ flákam, tak neľutujem že som na ňu išla, lebo aspoň na cvičenia chodím pravidelne a za ten semester aj niečo som sa toho stihla dosť naučiť... (A nemusela som sa nič bifliť)
AHOJ! SOM HOLKA KT.STUDUJE NA VS KT. JU VOBEC NEBAVI, STREDNU SOM MALA JAZYKOVU A TAK CHCEM TERAJ. VS ZAMENIT ZA DAKU JAZYKOVU UCITELSTVO AJ!!!! A ROBIM SI TAKY PRIESKUMIK KDE JE AKO, RESP.KDE VAZNE SERIOZNE S EXTERNISTAMI VS SKOLY KOMUNIKUJU A CO VSETKO TO ZAHRNA VLASTNE TAKE EXTERNE STUDOVANIE, BO TERAZ SOM NA DENNOM.
AK MI NIEKTO PORADI BUDEM FAKT RADA! VELMI BY SOM BOLA RADA KEBY SA TU NAJDE STUDENT UKF NITRA!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Je toto fer?
univerzity ako take ...no maju svoj vyznam urcite, ale je to diskutabilne dost, mas vyhody aj nevyhody
Ale zase... napriek tomu že tú školu zatiaľ flákam, tak neľutujem že som na ňu išla, lebo aspoň na cvičenia chodím pravidelne a za ten semester aj niečo som sa toho stihla dosť naučiť... (A nemusela som sa nič bifliť)
AK MI NIEKTO PORADI BUDEM FAKT RADA! VELMI BY SOM BOLA RADA KEBY SA TU NAJDE STUDENT UKF NITRA!!!
PAPA