@3 environmentalistika resp. ochrana ŽP nie, to je hlavne chémia a právo.
spomínaná biológia a ekológia a ak to spojíš s chémiou tak napríklad aj nejaké agro, potravinárstvo, biotechnológia či bioinžinierstvo, genetika... treba pokukať v zoznamoch štúdijných programov vysokých škôl...
@azizi environmentalistika sa venuje biológii len okrajovo... nie je to pre nás podstatné... nás zaujímajú chemické a fyzikálne dopady ľudskej činnosti na ŽP - teda napríklad vieme stanoviť obsah chlóru vo vode a podľa príslušného zákona vieme posúdiť, či boli prekročené limity... limity sú tvorené tak, aby sa nenarušil ekosystém, čiže nás už nemusí trápiť, ktorá ryba skape ako prvá. na to sú tu ekológovia, tí majú na starosti bio-stránku ŽP
@kitty7 Tak ja len to som tým myslela, že možno zakladateľku témy by zaujímalo aj niečo také. Ja som napr. vždy mala vzťah celkovo k prírodným vedám, tak som si podávala prihlášku na geológiu, geobiológiu, biológiu aj enviro a nakoniec som skončila na biológii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
spomínaná biológia a ekológia a ak to spojíš s chémiou tak napríklad aj nejaké agro, potravinárstvo, biotechnológia či bioinžinierstvo, genetika... treba pokukať v zoznamoch štúdijných programov vysokých škôl...