Ahojte vysokoškáci chcem sa opýtať či je možné ísť na výsokú školu keby som strednú školu ukončil napríklad v 2 triede (tie ostatné dva roky by som nejako brigádoval) či ma zoberú aj bez strednej školy. Ďakujem za odp.
ked som robila prijimacky v trnave, chlapik, ktory vyhodnocoval moj test mi vravel, ze vraj tam mali jedneho takeho typka, ktory sa chcel dostat na pravo, pricom nemal dokoncenu strednu
@josh28 - napriek tomu, že na VŠ treba mať maturitu, stať sa to môže
jeden môj kamarát už bol prijatý práve spomínané právo a potom urobil taký pruser, že ho vyhodili z gympla tesne pred maturou išiel norm. na VŠ a chceli po ňom mat. vysvedčenie, až keď končil VŠ - mimochodom s červ. diplomom... ale inak je to dosť nepravdepodobné...
a dnes je matura potrebna takmer vsade tak ju odporucam spravit, ked predpokladam ze nemas ani vyucny list kedze to chces seknut v druhaku a najst robotu bez oboch je dost na figu neviem ci aj na zivnost nie je potrebne bud jedno alebo druhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jeden môj kamarát už bol prijatý práve spomínané právo a potom urobil taký pruser, že ho vyhodili z gympla tesne pred maturou išiel norm. na VŠ a chceli po ňom mat. vysvedčenie, až keď končil VŠ - mimochodom s červ. diplomom... ale inak je to dosť nepravdepodobné...