Vysoké či stredné školy = nudné názvy, príliš všeobecne a nezaujímavo pomenované, škaredo prezentované
Aj vám sa zdá, že všetky vysoké školy majú príliš všeobecné a k tomu strašne nudné názvy?
A keď pozriem tie stránky no sodoma gomora. Prisám bohu, že zatial som nebol ani na jednej stránke vysokej školy, kde by nemali bordel v navigácii. Si a
Vysoké školy si chcú zachovať tvár akademických inštitúcií, čiže si budujú serióznu a dôveryhodnú tvár. V takom obraze nie je priestor na žartíky, ktoré môžu vysielať message "neberieme štúdium vážne, len sa tak hrajkáme"
Stránky, tam súhlasím. Ale nechápem, kde je súvis, vidím len, že si spísal pár dojmov.
Ten zvyšok, k tomu sa dá povedať len, že dospej. Ľudia bežne študujú, aby mali prácu a školy existujú podľa potreby daných povolaní v spoločnosti, nie len tak samoúčelne. Umelecké školy vyžadujú na prijímačkách toľko, lebo sa nechcú srať so zaúčaním, nemajú na každého študenta desať rokov. Ak chcú produkovať umeleckú elitu, musia aj začať s elitou, nie s priemerom. A ak by na tú tvoju vysokú školu umeleckú chodilo veľa žiakov, tak čo by asi po škole robili? Kde by sa zamestnali?
Teraz ťa budem citovať "Prisám bohu, že zatial som nebol ani na jednej stránke vysokej školy, kde by nemali bordel v navigácii" . Ja zas prisahám že som tu na birdzi nevidel horšie spravenú webku ako je tá tvoja !!!
Ak sa nerozumieš do eb designu a do veci okolo nekomentuj cudzie weby.
A ak sa chceš zabávať choď do klubu alebo si čítaj vtipy
viem že som to napísal trochu nesúvisle, no ale skorej som chcel aby ludia zapojili fantáziu, a nemusia hneď všetko brať tak vážne... čo je dobré na tom, že sa tvárite tak dôležito?
tak som asi divný snílek a spajam piate cez deviate, to je chyba čo vždy robím
a ano nechcu sa srať, ale hlavne že už pýtajú peniaze no nech idú niekam. potom nedostanú šancu všetci tí ktorí by na to mali aj neviem aký talent, nemajú na to potrebné vzdelanie, takže môžu snívať ďalej
a dobre to je jedno nemá to tu význam
všetci sa snažia tváriť dôležito a to tak zduše nenávidím...
@padres To je trochu prehnané, lebo porovnávaš stránku školy s osobnou webkou. A aj niekto, kto to sám možno nevie, má predsa nejaké požiadavky na použiteľnosť a prehľadnosť a má právo chcieť, aby takéto stránky spĺňali určité kritériá. Veď hentak by sa nemohol vyjadriť nikto, okrem ľudí, ktorí sa vyznajú do designu, filmy by nemohol hodnotiť nikto iný, ako filmári, atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ochutnavat pivo mozes vo volnom case, takisto ako aj ine aktivity ale samozrejme by si nemal ist na skolu, ktora by ta nebavila
Stránky, tam súhlasím. Ale nechápem, kde je súvis, vidím len, že si spísal pár dojmov.
Ten zvyšok, k tomu sa dá povedať len, že dospej. Ľudia bežne študujú, aby mali prácu a školy existujú podľa potreby daných povolaní v spoločnosti, nie len tak samoúčelne. Umelecké školy vyžadujú na prijímačkách toľko, lebo sa nechcú srať so zaúčaním, nemajú na každého študenta desať rokov. Ak chcú produkovať umeleckú elitu, musia aj začať s elitou, nie s priemerom. A ak by na tú tvoju vysokú školu umeleckú chodilo veľa žiakov, tak čo by asi po škole robili? Kde by sa zamestnali?
Ak sa nerozumieš do eb designu a do veci okolo nekomentuj cudzie weby.
A ak sa chceš zabávať choď do klubu alebo si čítaj vtipy
viem že som to napísal trochu nesúvisle, no ale skorej som chcel aby ludia zapojili fantáziu, a nemusia hneď všetko brať tak vážne... čo je dobré na tom, že sa tvárite tak dôležito?
tak som asi divný snílek a spajam piate cez deviate, to je chyba čo vždy robím
a ano nechcu sa srať, ale hlavne že už pýtajú peniaze no nech idú niekam. potom nedostanú šancu všetci tí ktorí by na to mali aj neviem aký talent, nemajú na to potrebné vzdelanie, takže môžu snívať ďalej
a dobre to je jedno nemá to tu význam
všetci sa snažia tváriť dôležito a to tak zduše nenávidím...
@pubertslatinocelny nechaj tak, nepochopíš
moja webka nech ťa netrápi. je spravená naschvál tak ako je spravená a môžem ťa bozať .
btw dizajny robiť viem.
@padres @16
@fakechlapec možno som sa nechal trochu uniesť , no tvoj 1. príspevok ma nasral (urážať ťa nejdem to je pod moju úroveň)