@2anomis2 Podľa toho čo chceš navštíviť. Vyššie položené trasy sú kvôli snehu (lavínam) uzatvorené.
Najvhodnejšie počasie na Tatry býva v začiatkom jesene. September, október. V lete je riziko zrážok, búrok a veľkej oblačnosti, potom máš málo z výhľadov
@1 alebo koncom júna, kedy máš najdlhšie dni, ktoré sa dajú využiť na dlhšie túry... a ak bola dlhá zima, tak aj nejaké tie snehové polia ostanú (čo môže byť aj prekážka, ja som napríklad kvôli tomu minulý rok nemohol prejsť cez Sedielko)
tiež som počula, že najlepšie je ísť v septembri. ja som Tatry videla vždy len v januári, alebo skôr nevidela, keďže bola nízka oblačnosť, takže som z toho nič nemala...
Jednoznačne začiatok jesene, kedy je menej oblačnosti a ešte stále relatívne dlhé a pekné dni. Bol som tam tento rok začiatkom augusta a celý čas bolo pod mrakom alebo lialo, takže sme skúšali z tých vyšších aspoň Solisko, kde sme to ale museli tesne pod vrcholom otočiť, keďže nebolo vidno ďalej ako 20 metrov, lialo a fučalo do toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Najvhodnejšie počasie na Tatry býva v začiatkom jesene. September, október. V lete je riziko zrážok, búrok a veľkej oblačnosti, potom máš málo z výhľadov