neviem zhodnotiť konformnosť ,nakoľko som obývala (a dúfam,že ešte budem obývať) Átriáky.
skúsenosti? ja osobne som šla na VŠ hlavne kvôli free na nej a na intráku a ak potrebuješ práve to, nie je o čom Páči sa mi hmmm otvorenosť? átriákov, spoznávanie new ľudí hocikde na teraske, balkóne, hocikde proste, stačí si ísť hoci variť na chodbu (aj instatné sa rátajú ).
Zariadenie, samozrejme, staré, ALE plánuješ tam priviesť na svet dieťa? Založiť rodinu? Nie, takže postačujúce vybavenie, možno pritenké steny (súložiaci susedia nie sú raritou), sociálne zariadenie - no to je trocha problém prvý kontakt so SZ bol strašný, ale zvyk je zvyk a ak sa nemieniš váľať tam po zemi, tak je to v poho
Proste, ja by som nemenila, ale neviem aké nároky a očakávania máš ty ja som mala nulové očakávania, nároky v štýle nech mám kde spať a nech mi navaria. Nakoniec, ideš sa tam učiť a baviť sa, nie stavať hniezdo
@depechemode nespomínam si už presne, ale myslím, že som si tam mohla vybrať iba niečo v štýle s kým určite nechcem a chcem bývať (ale možno to tak nebolo, rok je dlhá doba, nespomínam si) a tiež, či by mi vadilo, kebyže mi pridelia bunku a budú tam chalani v inej izbe, nie len baby. ináč som si asi nič iné nevyberala, v druháku je to už o inom, vyberáš čo len chceš
a ak ti niečo pridelia a ty nebudeš spokojná, dá sa povymieňať v pohodke, napr. ak sa ti Átriáky budú zdať až moc divoké, určite sa nájdu indivíduá ,kt. s tebou budú meniť
a povymieňať nie v tom štýle, že dojdeš na ubytovacie a dajte ma preč, ale skôr, že dostaneš echo, že niekto chce meniť, alebo rôzne inzeráty budú povylepované po stenách a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vraj sa tam neda ucit
skúsenosti? ja osobne som šla na VŠ hlavne kvôli free na nej a na intráku a ak potrebuješ práve to, nie je o čom Páči sa mi hmmm otvorenosť? átriákov, spoznávanie new ľudí hocikde na teraske, balkóne, hocikde proste, stačí si ísť hoci variť na chodbu (aj instatné sa rátajú ).
Zariadenie, samozrejme, staré, ALE plánuješ tam priviesť na svet dieťa? Založiť rodinu? Nie, takže postačujúce vybavenie, možno pritenké steny (súložiaci susedia nie sú raritou), sociálne zariadenie - no to je trocha problém prvý kontakt so SZ bol strašný, ale zvyk je zvyk a ak sa nemieniš váľať tam po zemi, tak je to v poho
Proste, ja by som nemenila, ale neviem aké nároky a očakávania máš ty ja som mala nulové očakávania, nároky v štýle nech mám kde spať a nech mi navaria. Nakoniec, ideš sa tam učiť a baviť sa, nie stavať hniezdo
A ty si si vybrala tie Átriáky, alebo to ti pridelia izbu a môžeš ísť len tam? (Trochu hlúpo sa pýtam, no s internátom mám 0 skúseností )
a ak ti niečo pridelia a ty nebudeš spokojná, dá sa povymieňať v pohodke, napr. ak sa ti Átriáky budú zdať až moc divoké, určite sa nájdu indivíduá ,kt. s tebou budú meniť
@inconnue príliš divoké... och môj bože neviem, či sa mám tešiť, či hľadať podnájom