Keby za vami prišiel Justin Bieber a povedal vám vetu že ste tá najkrajšia akú kedy stretol a potom vám povedal že sa s vami chce vyspať súhlasili by ste ?
A keďže sa nevie či je Bieber Gay tak sa môžu vyjadriť aj chlapci
@smajdalf prečo? Mne príde dosť funny otázka, popila pivá a rozhodla sa, že nám ju položí, tak sa vyjadri! A ja vravím - nieee a to s tým jeb... a semänkom a tak, to by som odvetila Bribrerovi
Už len keby som ho zbadala by som ho poslala do p*či a nie premýšľať o tom či by som sa s ním vyspala.Nič v zlom,ale stráše hlúpa,keď riešiš také hlúposti.
Rozmýšľam prečo ma tak bolí hlava a teraz ma napadlo, že už asi automaticky mi moje podvedomie prikázalo otrieskať si čelo o stenu popri čítaní tohto komentu na vysoko-inteligenčnej úrovni. Vážne debata na zamyslenie. Asi nebudem dnes v noci spať a premýšľať, aká bude správna odpoveď, keď niekedy Džastin príde do Prešova a pôjde si kúpiť bagetu, spadnú mu drobné a naše pohľady sa stretnú, zodvihneme ich spolu a on sa ma to opýta.
ani nahodou nie. nieže ho nemam rada, ale sex len tak pre nič za nič?? navyše toto by som Selene nespravila, že by som sa vyspala s jej chalanom. ak už iný dôvod nie
@purpledrug666 ja som vás videla na hlavnej pred tescom ale nebola som si istá či si to ty, lebo si mi bola chrbtom. a potom v auparku už som vedela že ste to boli vy
@denix predstav si že ja nie. peňazí mám akurát tolko čo potrebujem a ešte mi aj zvýši a nemusím zo seba pred celým svetom robiť kokota. a keď sme už pri tom: na čo dobré dáva tie peniaze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Príliš sa zosmiešňuješ aj sama, takže ja ti už nebudem hovoriť nič, netreba.
Keď mi minule kamarátka vo vlaku povedala, že jej sa páči tak so mjej skoro ubližila
ale keby za mnou prisiel wale...
mala by som aspoň pár tisícové odškodné za spôsobenú psychickú traumu?
mohol by mať vrece na hlave?
a je možnosť, že by som si to aspoň z väčšej časti nepamätala?
potom by som nad tým uvažovala
@mielikki je možnosť aby bol pri tom mŕtvy ? (alebo bezprostredne potom)
Ten má sexu za týžden viac jak my za celý život.
Platí jednoduchý vzorec:
fešný xicht + hromada prachov = vlhká násťročná kunda
a nie len preto
nie je môj typ, kebyže spieval iný štýl
Možno taký Jake Gylenhaal..ale tiež by som sa s ním nevyspala.čo som ?!
Typ centra: špecializovaná nemocnica
Adresa: Rínok 334, Veľké Zálužie 951 35
@rheia
Mne sa zdá ,že teraz je "in" ho nemať rád a hovoriť o ňom,že je gay aj ked o ňomkokot viete