jo ak by vyzerala k svetu a nebola uz po zaruke no a samozrejme nemal by som partnerku. no skutocnost sa ma tak ze partnerku mam, a vacsina vyucujucich je uz po dobe pouzitelnosti takze v tomto pripade nie
@burble jasne, ked tu napisem nieco, hned je to svata pravda, a na 100% plati, takze hned zajtra idem balit doktorandku ...a preco by nemali byt v ziadnom vztahu so mnou?
Keby som nezadana a keby sa mi ucitel pacil tak mozno aj ano ale to by som ho najprv musela velmi dobre spoznat nez by som mu dovolila taky vazny krok.
kedze nas kazdy uci max 2 semestre, tak v pohode, ale az po ukonceni predmetu a uspesnom zvladnuti skusky (tu by som si chcela zasluzit vylucne vedomostami).
niektore mladé učiteľky sú dosť nadržané a aj pekné - takže jo vyspal by sem se, ale až niekedy na konci roka, keď by som vedel že sa už nevrátim do školy .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
cize nie