raz som mala tvorivu chvilu a nacierno som si zamalovala oko a snazila som sa aby to vyzeralo ako mrtvola. lenze som na to zabudla a ked som sa o par hodin pozrela do zrkadla skoro ma porazilo
raz sa mi to stalo, ano. som vosiel do takeho...hajzle a sprchy spolu tam boli, v nejakom kulturaku ci kde to bolo...no a som siel a vidim jednu chodbicku, druhu, tretiu...zdalo sa mi, ze mam ist do tej strednej a ako som siel, tak z tej pravej zrazu ktosi na mna vyletel a potom som zistil, ze to bolo zrkadlo a ziadna chodba tak vtedy som sa prelakol trochu
raz, keď som šla cez nejaký obchod a zrazu sa len udivene kukám, že tam kdesi kráča dačo, čo sa na mňa podobá a to tam bolo zrkadlo (a ako som to vtedy zbadala len mojim nedokonalým periférnym videním, tak som sa trocha zľakla, ako je niečo také možné
raz. ale vazne ked som vysla z plavarne a pozrela som sa do zrkadla na wc-kach. som mala take cervene oci ako nejaka postavicka z hororu. dali do vody prilis vela chloru
mam najradsej na hororoch ked sa pozrie do zrkadla, nic, otoci sa a ked sa tam pozrie opat, niekto tam stoji ...keby sa to stalo mne, posral by som sa od strachu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale s tymi oranzovymi som vystrasila aj brata