Mám teraz novú frajerku a pred niekoľkými dňami sme spolu začali sexuálne žiť. Pri orgazme moja partnerka prudko vystrekuje vodu.... alebo čo to je.... nie vždy ale tak raz za noc. Mne to nevadí, ba aj sa mi to páči.... Ona je z toho úplne hotová a vraj s
chlapce nic si z toho nerob, mozes byt rad ze mas dievca o ktorom sniva vacsina chalanov doslovne si narazil na pramen najdite si s priatelkou otom par clankov na nete, je ich tam X popisanych... hladaj squirting!
skoda ze som ju nestretol pred tebou... drzim vam palce
Buď rád !!!! Tohle se mnoha ženám nikdy nepodaří !!!! Je to vrchol orgasmu ! Především způsobený drážděním "bodu G", na který je ale citlivý jen zlomek žen...u některých to ani nejde dosáhnout. Jestli stříká orgasmem, tak na to buď hrdý !
Priblizne pred rokom sa ta ista "prihoda" stala aj mne tak som zacal surfovat co to je a suhlasim s koudel-om, ale je na to technika ako priviest dievca k squirting
Hlavne jej daj (kľudne viac krát) najavo, že to nepovažuješ to za divné a páči sa ti to... Lebo nemá sa za čo hanbiť a veľa chlapov by jej za to znieslo aj modré z neba... Tak nech tým netrpí. Jasné?
pozri .. aspon vieš že partnerke je moc príjemne ( vzhladom k tomu že sa to povazuje za vyšši level orgasmu) ... a ked sa ti to páči povedz jej to .. ale snaž sa byt presvedčivo, lebo bude mat pocit že to hovoriš aby sa necítila zle... a vysvetli jej aj že je to dost vzácne ... v P-čku by jej dobre zaplatili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.birdz.sk/forum/paci-sa-v...
chlapce nic si z toho nerob, mozes byt rad ze mas dievca o ktorom sniva vacsina chalanov doslovne si narazil na pramen najdite si s priatelkou otom par clankov na nete, je ich tam X popisanych... hladaj squirting!
skoda ze som ju nestretol pred tebou... drzim vam palce
ale.. určite je to nejako biologicky determinované..že má k tomu predpoklad
↑ ↓ → ← ↔ ☺ ☻ ♥ ♣ ♠ ♂ ♀ ♪ ♫ ☼ ► ◄