momentalne by som zahlasoval takto, uvidim po par rokoch, ci zmenim nazor. Kazdopadne, este ma caka obhajoba a statnice, takze som este uplne nedostudoval, ale rozhodne skola mi prinasala dostatocne mnozstvo stresu a vsetkeho mozneho, co v praci zatial nepocitujem. Pracujem v odvetvi, ale priamo v odbore momentalne nie.
I ked je otazka dost nespecificka, pre mna bol narocnejsi zivot cez vysku, lebo som bola jebnuta a brala som ju omnoho vaznejsie nez bolo treba, vyciciavala ma psychicky a nemala som peniaze. Co zas bolo lepsie bola casova sloboda (samozrejme, ze som si to neuvedomovala vtedy)... a schopnost regeneracie po chlastacke
ani jedno z toho zivot pocas vysky nebol nejak narocny, narocne to bolo potom v praxi, a neslo o technicku/technologicku stranku, ale o pracu s ludmi.. to bolo na tom najtazsie.. a potom som zmenil odbor a uz nepracujem v odbore
pocas skoly som mala depky zo skoly, vzdy jednu - dve roboty aby som prezila a vysledkom bol stres, malo casu na social life a aj tak som tych penazi nemala dost
teraz mam penazi dost a po veceroch nemusim pisat seminarky - plus robota ma bavi, je o urcite prijemnejsie prostredie ako univerzita. to ze to nie je v odbore ma netrapi ani trochu, neviem ci by som takyto dobry pocit mala aj z prace v statnej sprave
Urcite narocnejsi pocas vysky ale nie kvoli samotnej skole ta bola uplne ok, ale kvoli tomu ze som musela chodit po strasnych brigadach a nikdy nemala peniaze atd..
volny cas popri skole, ktoreho bolo celkom dost bol super Inac by som teraz nemenil za skuskove alebo napriklad predmety, ktore by ma nebavili. Nastastie ma bavi praca.
Pocas skoly to boli konstatne nejake ulohy.. ziaden vikend nebol uplne volny, podvecer som tiez musela nejake zadania robit.. teraz si urobim robotu a potom mam volno naco len chcem
nikdy neviem odpovedat, ci robim v odbore, lebo yes but no
ale to je jedno, NEPOROVNATELNE lepsie je vsetko po skole .. moj pracovny tyzden ma 40 hodin a nie 60-70h, nemusim pocuvat kokotske reci kokotov a sediet v plus osem stupnoch celu zimu na prednaskach
nvm mna to strasne nicilo zdravotne a psychicky, ale hlavne som pocas VS mala dost velke mimoskolske issues, ktore teraz nemam a je to neuveritelny rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
teraz mam penazi dost a po veceroch nemusim pisat seminarky - plus robota ma bavi, je o urcite prijemnejsie prostredie ako univerzita. to ze to nie je v odbore ma netrapi ani trochu, neviem ci by som takyto dobry pocit mala aj z prace v statnej sprave
ale to je jedno, NEPOROVNATELNE lepsie je vsetko po skole .. moj pracovny tyzden ma 40 hodin a nie 60-70h, nemusim pocuvat kokotske reci kokotov a sediet v plus osem stupnoch celu zimu na prednaskach
nvm mna to strasne nicilo zdravotne a psychicky, ale hlavne som pocas VS mala dost velke mimoskolske issues, ktore teraz nemam a je to neuveritelny rozdiel