Mám problém... Písali sme koncoročnu pisomku zo SJL... Nebudem hovorit presne ake tam mam znamky ani co mi vychadza, ale mal som to medzi dvoma znamkami... Nemozem za ziadnych okolnosti dopustit aby som dostal tu horsiu, fakt nie... zo sukromnych dovodov.
@goldfish A myslis zeby to mohlo vyjst? Keby mi tam pribudli 3 jednotky tak by ucitelku nenapadlo ze som to tam dopisal nie, keby som este napodobnil dokonale rukopis...
aké sú to súkromné dôvody? rodičia ti nekúpia mobil/pc/tablet?
a učiteľka nepozerá do klasáku, väčšinou si to všetko premyslia a prepočítajú už doma a v škole sa len tvária že premýšľajú ale už dávno vedia čo s tebou spravia.
mal si sa učiť
@warhawk Koľko vás je v triede? Koľko rokov ťa učí tá učiteľka slovinu? Koľko rokov ťa pozná? Hmm?
Treba sa spýtať samého seba, že ak ťa pozná už nejaký ten piatok, tak jej určite bude podozrivé, že nejaký chlapec z 9.A ktorý pocelé tie roky čo som ho učila, má na konci roka lepšie známky a ani neviem z čoho.
Podľa mňa je to risk, u nás to tiež spolužiačka urobila počas roka a prišli jej na to a mala 2jku zo správania kvôli tomu, že si pripísala 3 známky!!!
P.S.: Fakt si myslíš, že ten rukopis budeš vedieť v tej rýchlosti čo pôjdeš po ten klasák urobiť presne taký aký by mal byť?
@warhawk ja by som to nerobil , ak mas znamky medzi 4 a 5 tak si ta ucitelia iste dobre pametaju kedže 5tkarov na skole zase neni tolko vela a o to viacej ich maju preto ucitelia v pameti.Zalezi aj od toho kolko znamok mas zo slovenciny zapisanych cim viacej tym lepsie a tym menej bude napadnejsie ked si tam daco pripises. avsak aby si pripísal aj ostatnym znamky to nieje dobry napad akože ostatnym o tom povies že aj im pripises znamky do klasaku ? lebo ak o tom nebudu vediet a potom sa o tom nejako dozvedia napriklad ked im bude hovorit ucitelka ake tam maju z dotycneho predmetu znamky tak to bude prinajmensom podozrive, a ak ti na toto prídu tak ti hrozi za toto aj vylucenie zo skoly o znizenej znamke zo spravania ani nehovoriac( a pritom za znizenu znamku zo spravania ta potom nemusia ani prijat na strednu skolu na ktoru ta uz prijali mozu ta kludne odvolat ak zistia že si mal znizenu znamku zo spravania,) aspon pokial vasa skola nieje nejaka benevolentná.Proste cim viacej ziakom dopises znamky tym to bude riskantnejsie preto by som si skor dopisal osobitne samostatnu znamku ak tam mas kopu znamok tak to nebude neake podozrive ak ti tam pribudne jedna dobra znamka avsak nemozes tam mat same 5tky a 4ky a potom si tam dopises nejaku jednotku , dvojku lebo to uz bude podozrive .Kebyze sa ucitelka cuduje že odkial sa ti tam nabrala dvojka tak jej jednoducho povedz že si ju asi zabudla poznacit do svojho notesu vsak urcite si nepameta vsetky znamky ktora dala ziakom .Ale skor ti radim vyckaj aku znamku sa ti rozhodne dat a ak sa rozhodne na vysvecku dat ti horsiu tak sa pred nou rozplac a povedz nieco o tom ake to mas doma tazke ze sa rodicia rozvadzaju alebo povedz že si mal v poslednom case zdravotne problemy alebo daco si už vymysli a skus sa s nou porozpravat medzi 4 ocami a bud k nej uprimny uctielia si to vazia , a ak nema srdce z kamena tak ti urcite tu horsiu znamku neda. inak aka ti to znamka vlastne vychadza ? ak to neces pisat verejne tak mi to aspon napis do TSKY som zvedavi ?)
@majcisto Ale jak na to moze prist proste ked vsetkym pribudnu aj keby mali podozrenie nic na mna nebudu mat...
A ten rukopis zase nie je taky tazky kedze su to len cisla...
@stalingrad1000 Nie je podstatné aká známka vychádza, fakt
Ale vsak komu by uz vadilo ze im vychadza lepsia znamka jak si mysleli... povedia ze : Coze, ja tam mam tu jednotku? no nevadi, som rád...
A aj keby tak aj ja sa budem cudovat ze: Cooo, to odkial ? S ostatnymi...
@stalingrad1000 Ja neviem... Vies ono to nepojde podla mna... Proste... Ja mam taky pocit ze ona proste neda tu lepsiu pokial na to nebudem mat znamky...
Na polroka to bolo presne takto isto a uprosovaval som ju kazdu hodinu a nic dala horsiu lebo tiez takto dopadla pisomka koncorocna...
Ja to asi vyskusam... Vies ak by som si len ja dopisal tak a poviem ze si ju zabudla zapisa to by bolo tak epodozrive vies, este by si kdosi spomenul a argumentoval: Ale on v Utorok siel ten klasifikacny zaniest...
Ak by ale povedala niekomu inemu: Tebe pribudli jednotky! A aj tebe tebe a tebe!
Tak to budem viac v bezpeci poviem ze : No ale hentu som tam mal s tej odpovede... a ona ze ok asi tam maju byt a ostatny proste ked su to dobre znamky co pribudli tak su radi a neriesia to....
Dalo by sa to podla mna...
deviatacké koncoročné vysvedčenie sa už nikde neberie, takže to je jedno čo tam máš za známku ... 5 ti vychádzať nemôže, ZŠ prejdú aj retardované deti na dvojkách ... a ak si tam už chceš dopísať nejakú tú známku, tak si tam zapíš 2 a nie 1 ... lepšie to vyzerá a nie je to také nápadne a hlavne tam tých známok nepíš veľa (max 2)
Učiteľka ťa pozná,ak vie,že nie si dobrý žiak tak sa nenechá oklamať a bude jej divné,kde sa napr. 4-károvi (čo nevravím,že si) zjavili jednotky len z tak ničoho nič po sebe?
Chceš mať lepšie vysvedčenie?nauč sa poriadne a choď za riaditeľkou nech ti dá komisionálne skúšanie,máš naň právo ak oň požiadaš...
@warhawk hihiii, aj my sme to robili! fakt, ale iba na niektorých predmetoch, kde sme vedeli že si to nevšimnú, alebo že im to bude jedno, posledné 4 roky na gymply sme si skoro vždy dopisovali z nejakých predmetov 1... Raz si to jeden učiteľ všimol a povedali sme že sa asi niekto pomýlil
Ahoj Tak podla mna by to aj vyst mohlo ale tak ked ste nedavno pisali koncorocnu pisomku tak to urcite zapisovala do klasifikacneho a cca si asi pamätá tie znamky tak si myslim ze by to bolo celkom napadne.. ale ak by si ich napisal niekde nazaciatok ako ze napr. si ich dostal niekedy v marci teda ak je tam miesto tak by to mozno vyslo Aj ja som raz nieco podobne spravila teda pisali sme pisomku a ked sme ju vsetci odovzdali tak ucitel na chvilu odbehol do kabinetu a ja som si rychlo isla opravit par chyb do tej pisomky lenze akurat som si zabudla moje pero na lavici a musela som to rychlo opravit a spoluziacka co sedela v predu mi omylom dala pero ktore malo inu farbu .. no potom ked priesiel sa aj pytal ze ci nahodou sme to niekto neopravovali vsetci ze nie .. a tiez hovoril ze to skontroluje a to pero na tej mojej pisomke ziarilo a nic mi nepovedal a ani nespravil normalne mi to uznal.. A pokial ty rozhodne chces mat lepsiu znamku skus to ale radila by som ti tak max. 2 znamky kazdemu pripisat a keby sa nieco spytala tak ju oklamete ze ste pisali nejake cvicenie a ze si to zabudla pripisat.. a najlepsie by bolo keby ste to povedali cela trieda nez iba jeden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kokos, poradiť ti neviem, ale je to príjemná oddychovka, čítať takýto problémik chlapca zo základnej školy
a učiteľka nepozerá do klasáku, väčšinou si to všetko premyslia a prepočítajú už doma a v škole sa len tvária že premýšľajú ale už dávno vedia čo s tebou spravia.
mal si sa učiť
@warhawk Koľko vás je v triede? Koľko rokov ťa učí tá učiteľka slovinu? Koľko rokov ťa pozná? Hmm?
Treba sa spýtať samého seba, že ak ťa pozná už nejaký ten piatok, tak jej určite bude podozrivé, že nejaký chlapec z 9.A ktorý pocelé tie roky čo som ho učila, má na konci roka lepšie známky a ani neviem z čoho.
Podľa mňa je to risk, u nás to tiež spolužiačka urobila počas roka a prišli jej na to a mala 2jku zo správania kvôli tomu, že si pripísala 3 známky!!!
P.S.: Fakt si myslíš, že ten rukopis budeš vedieť v tej rýchlosti čo pôjdeš po ten klasák urobiť presne taký aký by mal byť?
A ten rukopis zase nie je taky tazky kedze su to len cisla...
Ale vsak komu by uz vadilo ze im vychadza lepsia znamka jak si mysleli... povedia ze : Coze, ja tam mam tu jednotku? no nevadi, som rád...
A aj keby tak aj ja sa budem cudovat ze: Cooo, to odkial ? S ostatnymi...
Na polroka to bolo presne takto isto a uprosovaval som ju kazdu hodinu a nic dala horsiu lebo tiez takto dopadla pisomka koncorocna...
Ja to asi vyskusam... Vies ak by som si len ja dopisal tak a poviem ze si ju zabudla zapisa to by bolo tak epodozrive vies, este by si kdosi spomenul a argumentoval: Ale on v Utorok siel ten klasifikacny zaniest...
Ak by ale povedala niekomu inemu: Tebe pribudli jednotky! A aj tebe tebe a tebe!
Tak to budem viac v bezpeci poviem ze : No ale hentu som tam mal s tej odpovede... a ona ze ok asi tam maju byt a ostatny proste ked su to dobre znamky co pribudli tak su radi a neriesia to....
Dalo by sa to podla mna...
Chceš mať lepšie vysvedčenie?nauč sa poriadne a choď za riaditeľkou nech ti dá komisionálne skúšanie,máš naň právo ak oň požiadaš...
Ja to teda skusim...
debilizmus level 999
ale je mi z Teba zle. Znamky su doleizitejsie ako vsetko ostatne..