Prečo ked chalan spí s viacerými babami v priebehu krátkeho obdobia,pred vsetkými je to kápo,boh a neviem čo este,a ako náhle baba vystrieda viac chalanov tak jediné co sa dopocuje ze je obyčajná šlapka.Akoze ja neviem preco je to tak,preco by si mali už
Proste,ja to nechápem,ved v tom podla mna nie je ziadny rozdiel medzi chalanom a babou tak preco baby za to vzdy odcudzujú a chalanov dobre ze neospevujú.Je to choré
Alebo - tak ako v inych statoch - pochody nahych ludi, homosexualov, Love Parade v Nemecku....vies si to predstavit u nas???
Ved tu maju problem diskutovat o registrovanom partnerstve u homosexualov, homosexualita je podla nich choroba!!!
Alebo sa prestahujme do Anglicka, vraj tam prevlada matriarchat....mozno si budeme moct vyberat...ale myslim, ze tu na Slovensku nikoho nepreonacime...Chlapi vzdy budu mat navrch - vo vsetkom...este sa ani v politike nenasla tak silna zena, ktora by nieco dokazala zmenit...
pre toto nemozem nikam cez prazdniny chodit ale moj brat ano...este sa moji rodicia ho spytaju ci tam boli dievcata...moj brat je o rok mladsi odo mna a ja nemozem pretoze co ak by som prisla tehotna a tak... jeho v tom podporuju a mne to zakazuju
ak mam povedat pravdu vobec sa mi nepaci ze na slovenku su taky konzervativny
a robia velke rozdieli medzi zenami a muzmi, to nenavidim vobec!!!
a mozno je to preto lebo sa boja ze zeny su lepsie nez muzi =D
na slovensku sú ľudia konzervy a stým nič neurobíte...ale myslím si že začínať zo sexom povedzme v 15 je naozaj VELMI priskoro.Hovorte si čo chcete, mžno ste po fyzickej stránke zrelé( niektoré veľmi pekne , ale po psychickej je to skôr opačne. Môj názor kľudne ma ukrižujte....A dievča by si svoj "vienok zelený" malo nechať pre niekoho kto ju bude naozaj milovať. Chlap môže teoreticky pri 15 pokusoch zdvojnásobiť svetovú populáciu...a niekde začať musí no nie? P ale aj u chalanov platií to čo u báb. Hauk fajka zhasla
Tak zaprve spravate sa ako riadne zmagorene feministky ktore sice maju vo vela veciach pravdu ale stavaju na uplne debilnych zakladoch. A sice ze hadzu vsetkych muzov do jedneho vreca.
Poznam skupinu bab co tiez spi kade s kym a navzajom sa chvastaju, ze ktora to komu ako spravila a podobne.
A vacsinou to byva tak, ze chalani si sice navzajom hovoria "hmmm borec" a podobne ale hned ako to mozu vyuzit tak oznacia svojho kamarata za kur3vnika.....
Chalani a baby nie su vobec rovnaky, kto to hovori je dobre daleko za opicami.
To, ze medzi chalanmi je to rozsirenejsie je asi koli tomu, ze od prirody maju chalani vacsiu potrebu rozmnozovat sa sexovat a robit oplzle veci.
Takze ake ponaucenie z toho vyplyva?
Chalani su viac sexualne zalozeny ako baby a preto vacsie % z nich su kurevnici.
A kedze ludia maju tendenciu oznacovat celok nazvom vacsiny tak hadzu vsetkych chlapov do jedneho vreca.
Je to chore na obidvoch stranach, ak sa strieda vela partnerov. Kedze u chalanov je to castejsie pouziva sa slovnik vacsiny: BOREC
Kedze u bab je to zriedkavejsie pouziva sa slovnik tych ostatnych, ktore to tak nerobia a sice slovko na oznacenie opacne jednajucej baby: KURVA
Je to len hruba pointa ale nebudem tu pisat slohovu pracu z psychologie, pretoze by sa vam to aj tak nechcelo citat ...
Z casti podobny nazor som propagoval v zrkadlovej diskusii k tejto tiez od rovnomennej autorky
no jednoducho preto lebo VSADE VO SVETE JE DISKRIMINACIA ZIEN hoci si z feministiek mnohy robia srandu a tak co ma dost prekvapuje feministicke hnutia odsudzuju aj niektore zeny ..dost zarazajuce
Niektore zeny to s tymi fenistickymi hnutiami trosku DOST prehanaju, takze podaktore by musela odsudzovat kazda normalna baba... Ked sa nad tym zamyslite, baby, tak je podla mna dobre, ze chalani maju v niecom navrch. Ale nepaci sa mi, ked sa TVARIA ze maju v niecom navrch, ekd to nieje pravda ... Podla mna, chlapi mali odjakziva navrch, aj ked , chvalabohu, v poslednych storociach sa to trochu poupravovalo. A podla mna to tak ma byt a je to tak spravne.
Ale aby som prisla k teme o ktorej sa tu bavime .... neviem ci to odsudzovat alebo nie. V ziadnom pripade to vsak nevychvalujem. A ani nehovorim ze sa to co pisem tyka kazdeho chalana. Myslim si, ze je pravda, ze chlapi boli odjakziva vacsi uchylaci a vacsie prasce ako baby, takze sex potrebovali (po istom case) za kazdych okolnosti, inak by im to vytekalo usami ... narozdiel od nas bab. Baby sa narozdiel od chalanov vzdy vedeli lepsie ovladat a preto, radsej boli v celibate, akoby mali byt za KURVU, aj ked, taktiez su aj vynimky. Myslim si, ze nie je spravne, ze je tento nazor "verejne uznavany" .... ze chlapom sa to toleruje a zenam nie, pretoze sme rovnako sexuchtive a rovnako ludske bytosti ako chlapi a sex mame rady, vska ... ? :o) ale na druhej strane, zeny si za to VAZNE mozu samy. Nie za tu mienku a za to pomenovanie, ale za to, ze sme boli vzdy viac zdrzanlivejsie. A preto to bolo vnimane ako normalne, ze zeny svoju nadrzanost vedeli viac schovavat ako muzi. A preto, keby mala prist "SEXREVOLUTION" a zeny by mali sexovat ostosest, ako muzi, boli by oznacene hned za kurvy. Je to nepochopitelne, ale je to nazor nasej konzervativnej a nekompromisnej spolocnosti a nic s tym nespravime ... jedine, co vam ostava baby, je sexovat ostosest a udrziavat to v co najvacsej tajnosti, vsak v tom sme lepsie ako chlapi, nie ... ? :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A kedze je to vyhovujuci prezitok, preco nieco menit, nie?
Ale radsej sa nad tym hlbsie nezamyslam, aj tak nic nezmenim, my Slovaci sme velmi konzervativni...
Jedine....co tak sexual revolution....
Alebo - tak ako v inych statoch - pochody nahych ludi, homosexualov, Love Parade v Nemecku....vies si to predstavit u nas???
Ved tu maju problem diskutovat o registrovanom partnerstve u homosexualov, homosexualita je podla nich choroba!!!
Alebo sa prestahujme do Anglicka, vraj tam prevlada matriarchat....mozno si budeme moct vyberat...ale myslim, ze tu na Slovensku nikoho nepreonacime...Chlapi vzdy budu mat navrch - vo vsetkom...este sa ani v politike nenasla tak silna zena, ktora by nieco dokazala zmenit...
a myslis, ze by ti nejaky chlap odpovedal pravdivo?
akoze chlapi niesu idioti (teda aspon nie vsetci)
aspon by sme vedeli ich pohlad na vec (asi by sa nam aj tak nepacil
pre toto nemozem nikam cez prazdniny chodit ale moj brat ano...este sa moji rodicia ho spytaju ci tam boli dievcata...moj brat je o rok mladsi odo mna a ja nemozem pretoze co ak by som prisla tehotna a tak... jeho v tom podporuju a mne to zakazuju
ak mam povedat pravdu vobec sa mi nepaci ze na slovenku su taky konzervativny
a robia velke rozdieli medzi zenami a muzmi, to nenavidim vobec!!!
a mozno je to preto lebo sa boja ze zeny su lepsie nez muzi =D
Poznam skupinu bab co tiez spi kade s kym a navzajom sa chvastaju, ze ktora to komu ako spravila a podobne.
A vacsinou to byva tak, ze chalani si sice navzajom hovoria "hmmm borec" a podobne ale hned ako to mozu vyuzit tak oznacia svojho kamarata za kur3vnika.....
Chalani a baby nie su vobec rovnaky, kto to hovori je dobre daleko za opicami.
To, ze medzi chalanmi je to rozsirenejsie je asi koli tomu, ze od prirody maju chalani vacsiu potrebu rozmnozovat sa sexovat a robit oplzle veci.
Takze ake ponaucenie z toho vyplyva?
Chalani su viac sexualne zalozeny ako baby a preto vacsie % z nich su kurevnici.
A kedze ludia maju tendenciu oznacovat celok nazvom vacsiny tak hadzu vsetkych chlapov do jedneho vreca.
Je to chore na obidvoch stranach, ak sa strieda vela partnerov. Kedze u chalanov je to castejsie pouziva sa slovnik vacsiny: BOREC
Kedze u bab je to zriedkavejsie pouziva sa slovnik tych ostatnych, ktore to tak nerobia a sice slovko na oznacenie opacne jednajucej baby: KURVA
Je to len hruba pointa ale nebudem tu pisat slohovu pracu z psychologie, pretoze by sa vam to aj tak nechcelo citat ...
Z casti podobny nazor som propagoval v zrkadlovej diskusii k tejto tiez od rovnomennej autorky
neviem, ci som to dobre pochopila, ale
"Kedze u bab je to zriedkavejsie pouziva sa slovnik tych ostatnych, ktore to tak nerobia a sice slovko na oznacenie opacne jednajucej baby: KURVA"
znamena, ze si za to chapanie a oslovovanie mozeme sami???
Moze za to zlozenie spolocnosti v ktorej zijeme.
Ak chces debilnu odpoved na debilnu otazku, ako mozete si za to samy, pretoze je vas viac nekurvoidnych ... fakt smutne zistenie...
A nechcem nikomu nadavat, ale kriste pane svaty otec na nebi, preco zase niekto hadze vsetkych do jedneho vreca ... teraz tam hadzes vsetky baby ....
Neznamena to, ze ak si inaksia musis to tak nazyvat a mat nieco proti tomu ...
Nazor je rovnaky len slova su ine ....
A...lebo inak nic.
Ale aby som prisla k teme o ktorej sa tu bavime .... neviem ci to odsudzovat alebo nie. V ziadnom pripade to vsak nevychvalujem. A ani nehovorim ze sa to co pisem tyka kazdeho chalana. Myslim si, ze je pravda, ze chlapi boli odjakziva vacsi uchylaci a vacsie prasce ako baby, takze sex potrebovali (po istom case) za kazdych okolnosti, inak by im to vytekalo usami ... narozdiel od nas bab. Baby sa narozdiel od chalanov vzdy vedeli lepsie ovladat a preto, radsej boli v celibate, akoby mali byt za KURVU, aj ked, taktiez su aj vynimky. Myslim si, ze nie je spravne, ze je tento nazor "verejne uznavany" .... ze chlapom sa to toleruje a zenam nie, pretoze sme rovnako sexuchtive a rovnako ludske bytosti ako chlapi a sex mame rady, vska ... ? :o) ale na druhej strane, zeny si za to VAZNE mozu samy. Nie za tu mienku a za to pomenovanie, ale za to, ze sme boli vzdy viac zdrzanlivejsie. A preto to bolo vnimane ako normalne, ze zeny svoju nadrzanost vedeli viac schovavat ako muzi. A preto, keby mala prist "SEXREVOLUTION" a zeny by mali sexovat ostosest, ako muzi, boli by oznacene hned za kurvy. Je to nepochopitelne, ale je to nazor nasej konzervativnej a nekompromisnej spolocnosti a nic s tym nespravime ... jedine, co vam ostava baby, je sexovat ostosest a udrziavat to v co najvacsej tajnosti, vsak v tom sme lepsie ako chlapi, nie ... ? :o)
no kto na to prisiel ze v Anglicku prevlada matriarchat...asi zase tie "aktualne" televizne noviny...
a uz to davno neplati, ze cim viac "sklapov", tym vacsi respekt