@klaudiqaaa ja viem cim to je..ked ukazes na to mesto kurzorom tak ti napise ze poloha odhadnuta na zaklade ip adresy...to znamena ze ti bude zrejme odhadovat polohu tvojho internetoveho poskytovatela...
ja tam mam furt bratislavu a pritom som od nej 150km ale bude to asi tym ze mam dsl od telekomu ktore ma zakladnu v BA..
@kosmiklove počkať počkať... ale to sú aktívne- aktuálne spojenia.... to znamená že mi môj provider kľudne môže čítať správy, vidieť fotky atď hej??? (ako, niežeby mi to trhalo žily, len ma to zaujíma)
@klaudiqaaa ale cosi ty mas nejakeho internetoveho poskytovatela a na nete vystupujes pod nejakou IP adresou ktoru ti oni pri priradili..kedze ta ip patri im tak teba to berie ako keby si bola tam odkial su oni...
tam píše všetky miesta, z ktorých som prihlásený alebo bol... sedí to, dokonca aj časy... Ale píše mi na niektorých pripojeniach Prešov, a v Prešove som bol raz, aj to pred rokom, nie v stredu, ako to tam píše...
Asi má zlý odhad pri týchto slovenských mestiskách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Prihlásené z Prievidza, NO REGION, SK a 13 ďalších miest.
O________________________________________O
vtipné
ja tam mam furt bratislavu a pritom som od nej 150km ale bude to asi tym ze mam dsl od telekomu ktore ma zakladnu v BA..
(som zvedavá či majú pravdu )
.
.
Aktívne spojenia
Upraviť
Prihlásené z Poprad, NO REGION, SK a 3 ďalších miest.
tak jednoducho povedane
ja tam mám len ba a pd. a to sedí.
@kosmiklove síce je to pofidérne, ale uspokojím sa s tvojou odpoveďou
Asi má zlý odhad pri týchto slovenských mestiskách
ale kedze tam pise aj prehliadac a --> Na tomto seznamu se nezobrazují přihlášení z mobilního Facebooku (m.facebook.com).
tak si mylsim, ze ti tam pise proste iba prihlasenia
v podstate IP ako pisali..
@kosmiklove určite to nie je poskytovateľ internetu, pretože ten môj je odo mňa o 25 km vzdialený a od Bratislavy to máme nejakých cca 300 km?