isli sme s chalanmi vecer na intrak a mali sme trochu vypite... bavili sme sa o tom ako spravne zbalit dievca a 5 metrov pred nami isli dve tak som ich zo srandy pozdravil caute baby.. nakolko bola tma nevsimol som si ze nizsie dievca je vlastne chlapec s kapucnou... obaja kracali dalej ale chalan povedal ze kde tu mas baby a ani sa neobzrel len kracal dalej? hned som sa ospravedlnil a do toho sa chalani zacali smiat v tom vytiahol nieco spoza gati a natiahol to ako sa to robi vo filme ked chces vystrelit (stale kracali dalej) ja uz som nejak vedel o co ide no chalanom to bolo nadalej smiesne lebo si to nevsimli co ho asi nejak vyprovokovalo a vystrelil a to tak nejak do boku priznam sa ze neviem ci slo o skutocnu zbran alebo plynovu kazdopadne ten ohlusujuci vystrel smejucich sa chalanov absolutne zasekol (zaujimavostou bolo ze sa to odohralo asi 30m od policajnej stanice na blizsie nespecifikovanom mieste)... on nastupil do auta co ho nedaleko cakalo a slecna sla dalej sama .... mozem povedat ze to bolo velmi neprijemne
@palec223@13 fu neprijemne.. mne sa raz stalo, isiel som z baru domov v noci a ako si tak kracam pomaly pri mne spomalilo auto, stiahlo sa okienko, typek vystrcil z okna na mna pistol a "cvak" na prazdno. potom sofer dupol na plyn boli prec.. vtedy som naplno prezival asi vsetky emocie ktore mam
Mali sme ubytko v Blave na jednu noc kedze rano sme odlietali z Viedne. Kľúče sme mali zabuchnúť dnu co sme aj urobili a až pri vchodových dverách sme zistili, že sú takto skoro rano zamknuté a neotvorime ich ani z vnútornej strany. Bolo asi 5 hodin rano, aj ked nam to bolo hrozne neprijemne ale potrebovali sme nezmeškať autobus na letisko. Tak sme zaklopali random ľuďom, jeden muž otvoril nevyzeral veľmi pri zmysloch a bol hrozne naštvaný s búchačkou v ruke, ktorá mierila na mňa. V tej chvíli mi už bolo úplne jedno nejaké nestihnutie lietadla, v takom šoku som ešte nebol.. Zdvihol som ruky a pomalym krokom s ospravedlnovanim som pomaly odkráčal od neho. Fakt nechutný pocit vidieť že to na teba mieri a každú sekundu môže vystreliť
Vlastne zabudol som na guličkový samopal ako sme sa s kamarátmi hrali na strieľačky, a na kapslovú pištoľ, ktorá dávala niekedy veľké rany a niekedy ani nechcela vystreliť, najmä keď navlhol pušný prach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov