vyrazky, to pomenovanie, ako si to nazval ty neznasam
ja chodim ku kozmeticke raz za mesiac, ale obcas aj sama to nevydrzim a ked ma to chyti .... , ale tak ja teraz uz skoro ziadne nemam, len ked mam svoje dni sa mi tak do 3-och vyhodia
no obcas,mu treba dopomoct von. Vzdy sa objavia v najnevhodnejsiu chvilu,ked je nejaka akcia alebo sa ide niekam na party...to neznasam... potom rozne vodicky,zubna pasta a lad ako zachranan av poslednej chvili...
Nie, žiadna kozmetička! Stačilo, keď som videl, čo to urobilo s mojim kamošom.
Radšej si to budem robiť sám a je mi jedno, či sa to má, alebo nie. Na moju sem-tam jebákovú tvár mi nikto šahať nebude!
ked som bol mladsi cela moja hlava vyzerala ako jeden velky jebak ..vdaka bohu a farmaceutike za kadejake masticky,kremiky a newem co este ..hej..musim sa obzvlast podakovat aj mojej kozmeticke za tie 2hodinove sedenia v parnom kupeli ..olga bola si skvela..dodnes mam vytetovane twoje meno pozdlz mojho prirodzenia ..no a co sa tyka sposobu ich zbavovania sa..musim poklopkat ae posledne 2 roky som na swojom ctenom xichte videl len 2 aj to jeden som zneskodnil tak ze som sa hrabkami buchol do cela pri neopatrom zaobchadzani s nimi a druhy mi som si nechal vysat odsavackou na materske mlieko ..ae konecne tema dle meho gusta
ja viem ze sa to vytlacat nema a mne potom ostavaju flaky na tvari ale je to neskutocne ked to tam mate a neda sa to ani zakryt tak jedine co v tej chvili spravim je ze to vypucim.....
tie čo mam na cele vytlačam a tie co mam na pleciach nechavam tak
a inak ma to celkom bavi vytlačať take biele..waaaa..my to aj na zrkadlo strika báárde(nj som chutna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja chodim ku kozmeticke raz za mesiac, ale obcas aj sama to nevydrzim a ked ma to chyti .... , ale tak ja teraz uz skoro ziadne nemam, len ked mam svoje dni sa mi tak do 3-och vyhodia
@12 aj ja a čo má byť? :-d
Radšej si to budem robiť sám a je mi jedno, či sa to má, alebo nie. Na moju sem-tam jebákovú tvár mi nikto šahať nebude!
a inak ma to celkom bavi vytlačať take biele..waaaa..my to aj na zrkadlo strika báárde(nj som chutna