nechápem ako je Slovensko v tomto zase tisíc rokov pozadu
pamatám si ten horor keď som si pred dvoma rokmi dávala prihlášky. slovenská univerzita - milión kolóniek, nejasností, známky, vysvedčenia, tlačenie prihlášky, posielanie poštou, zložité platenie, posielanie potvrdenia, neskutočná cena
česká univerzita - pár kliknutí, žiadne známky ani nič, zaplatenie priamo kartou cez internet, cena trikrát nižšia
a to nehovorím o úrovni tých škol. ešte že som skončila tam, kde som skončila (aj keď zle xD)
a ešte som pri tých českých prihláškach mala stále neodbytný pocit, že som na niečo zabudla, že som niečo spravila zle, pretože nie je možné, aby to bolo tak jednoduché
Vypĺňala som jednu do Brna, kde som to mala za pár minút a všetko bolo jednoznačné..potom som potrebovala jednu vyplniť aj na Komenského a ...robila som to asi tri hodiny a nakonie cmi to nešlo vytlačiť!
že! ja som vypĺňala slovenské, s každou deň roboty. ešte známky vypisovať a priemery počítať, a potvrdzovať u doktorky, u triednej, v banke, a do poslednej chvíle som nevedela či netrebalo ešte aj tú "elektronickú" robiť... a česká, óóó, idem si aj tohto roku podať českú prihlášku, len tak, lebo je to ľahké.
@cherrylka08 pokiaľ viem tak skoro všetky v Bratuslave sú do konca februára..ale tak môže byť jedna, dve výnimky..ty na akú chceš ísť?? Možno je to v iných mestách inak, netuším, nemám prehľad o iných som zaškatuľkovaná len s tými mojimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ty si to ako tlačila? na 2xA4 alebo na 1xA3 - a toto mi ani moja tlačiareň nevezme
pamatám si ten horor keď som si pred dvoma rokmi dávala prihlášky. slovenská univerzita - milión kolóniek, nejasností, známky, vysvedčenia, tlačenie prihlášky, posielanie poštou, zložité platenie, posielanie potvrdenia, neskutočná cena
česká univerzita - pár kliknutí, žiadne známky ani nič, zaplatenie priamo kartou cez internet, cena trikrát nižšia
a to nehovorím o úrovni tých škol. ešte že som skončila tam, kde som skončila (aj keď zle xD)
a ešte som pri tých českých prihláškach mala stále neodbytný pocit, že som na niečo zabudla, že som niečo spravila zle, pretože nie je možné, aby to bolo tak jednoduché
Vypĺňala som jednu do Brna, kde som to mala za pár minút a všetko bolo jednoznačné..potom som potrebovala jednu vyplniť aj na Komenského a ...robila som to asi tri hodiny a nakonie cmi to nešlo vytlačiť!
ja si vypĺňam, dávam podpisovať, kontrolovať a tlačiť a platiť = jednoducho už to robím týždeň a zajtra už definitívne posielam!! jupííí