Ja som už ukončla...chodila som aaa 8 rokov a mám skončený 1-vý cyklus kebyže sa nepresťahujeme urobím aj druhý a záverečky mám šťastne za sebou...na 1
chodila som styri roky a koli skole som prestala.teraz to velmi lutujem, milovala som to tam a rozmyslam, ze dalsi rok sa prihlasim znova..aj ked prist tam po siestich rokoch to che odvahu...
Chodila som, asi dva roky... Ale nebavilo ma to, stále sme robili to isté A keď vás niekto núti kresliť a nechce sa vám, neni to ono... Radšej menej krát a dobrovoľne
tiez som chodila dosť dlho tak 5 rokov, potom som prestala a teraz už druhý rok mám výtvarku a vediem vojnu s učitelkou tento rok končím ale s kreslením a malovanim chcem pokracovať, asi ale sama.
Chodil som 5rokov a kreslim ako male decko viem malovat modely, este ako tak stavby, ale priestorovo namalovat clovek, celkovo nejaku bytost, je dost problem pre mna
no v jednej ZUS som bola este ako mala asi 5 rokov, v druhej som bola asi rok a pred strednou v dalsej ZUS 2 roky.. a ted som na strednej umeleckej takze pochopitelne ma to asi zrejme bavi
hh mno ja chodím toež 1 cyklus už mám a teraz chodím ešte dalej kvoli kamošom a neviem doteraz kreslit portrety a zvierata a nenavidim kreslenie pastelom ale milujem fixky, pastelky a ceruzky
3roky uz na ZUŠku..a kreslit viem myslim si dost dobre aj ked tam su taki super ludia ze mna to nuti stale kecat a kecat a ptm sa az tak nesustredim na to co kreslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale fajn vec na to je, ze mozem dve hodiny v klude kreslit bez toho, aby ma niekto od toho vyhodil