@trdelniiiq aspoň niekto ma za tú tému pochválil asi som tam mala dať nejaký príklad typu "Žil dedko a babka v dome, ktorý bol natretý žltou farbou, pretože oranžová sa v tom čase nedala v žiadnom obchode zohnať, a piekli spolu koláče z múky, do ktorej bola pridaná poľská cestárska soľ..." pochopili by to podla teba?
@upirka113 Pretože ak máš 19 a nevieš čo je súvetie, si dostatočne jebnutá na to, aby si o sebe mohla tvrdiť že máš 10, tak ako to ja mám uvedené v profile.
spomínal si,ako vtedy idúc po tej dlhej,hrbolatej ceste vedúcej k tomu starému,polorozpadnutému, slnkom zaliatemu domu ktorý kedysi patril správcovi billovi,rozmýšľal či spravil dobre keď sa rozhodol napísať a poslať ten krátky list opisujúci jeho biedny,smutný život v tejto malej,podľa neho bohom zabudnutej dedinke menom Vyšná Krčiná nad Dunajom,a pri tej spomienke ho slabo striaslo.
Peter s dlhým vrkočom, ktorý býval uprostred poľa s dlhými lánami jablkových stromov, ktoré práve v tejto chvíli kvitli a on sa na nich pozeral a pri tomrozmýšlal, prečo jeho malé nohy, o ktorých si každý myslel, že nie sú jeho ale niekoho iného, napríklad, že je poskladaný z rôznych častí, nerobia také veľké kroky aby mohol prekročiť oceán i s jeho brehmi, rybami, všetkou tou studenou vodou, našimi odpadkami, rôznymi inými vecami ale i rozmýšlal prečo sa jeho kopa zelených sviečok sediaca v hlinenom kvetináči uprostred parapety roztopila.
@janehonda Pretože nepoznal to miesto, plne vyžarujúce strachom a skepticizmom či nepatŕnou neistou, nevedel čo v tej zatratenej chvíli robiť alebo nerobiť, pretože jeho srdce bolo plné otázok a tajomstiev, nasadol do auta a pomaly sa vybral v obďaleč dedinky, zistiť svoje dávne otázky naplnené bezduchými odpoveďami, ktoré ho po celé tie roky dokonale ničili a zaháňali do ústrania jeho temnej duše, ktorá nepoznale zľutovanie ani nad tou najmenšou bytosťou na svete, lebo to bol starý pán Jack.
Keď som išla po meste, napadlo mi, že by už bolo na čase kúpiť si nové tenisky, keďže moje jediné milované plátené conversy, ktoré som aj v tej chvíli mala na nohách, už, slušne povedané, patrili do smetí, o čom nemohol ani na sekundu pochybovať nikto, kto sa zahľadel na diery po bokoch, najrôznejšie fľaky od trávy, hliny, posýpacej soli a dokonca aj horčice a, nedajbože, bol poctený pohľadom na trhajúce sa podrážky, ktoré naznačovali, že topánky už prežili skutočne všeličo, od takýchto obyčajných výletov po meste, cez letný festival a splavovanie Hrona, až po výlet stopom po Európe, čo je možno aj viac, ako sa podarilo niektorým ľudom.
Bol raz jeden somár, ktorý keď sa niekam rozbehol, a bolo úplne jedno ktorým smerom, vždy brechal ako pes a nevadilo mu, že sa na ňom ľudia smejú, a nevadilo mu ani že nevie čo je to súvetie, pretože vedel také veci o ktorých sa iným mohlo iba snívať, ale keďže bola väčšina somárov vždy nohami pevne pri zemi, a ani im nevadilo že tak prídu o mnoho úžasných zážitkov, nemohli ho pochopiť, no a ten somár, ktorý breše keď beží a je úplne jedno ktorým smerom, raz ako si tak bežal a pri tom brechal, zrazu spadol.
Kde bolo tam bolo, v jednom starom smradľavom domčeku s zelenými plesnivými stenamy posiatymi pavučinami, starými drevenými oknami tvamo modrej farby, ktoré nemali ani sklo, hnedými drevenými dverami ktoré nemali ani kľučku, iba malú dierku pre myši, kryvú červenú strechu plnú dier a maličkým komínikom, z ktorého išiel malý kúdol dymu, žila jedna retardovaná rodinka, v ktorej akože hlava rodiny otec Vlastimil celé dni sedel iba pred telkou, pozeral futbal, v jednej ruke držal pivo, v druhej balík chipsov, ktorý mu doniesla jeho ochotná ženuška Etela, ktorá celé dni strávila v kuchini a myslela si že vie variť, pričom všetci vedeli že jediné čo vie uvariť je ryža, a to len preto že ju varí jej syn Bohuš, ktorý celé dni presedí v krčme s kamarátmi pri pive, a keď už nemá žiadne peniaze, ide za svojou sestrou Rosalindou, ktorá mu aj tak nikdy nič nedá, pretože sama celé dni vykrikuje že potrebuje očné tiene, lesk na pery, rúž, krém na ruky,náušnice, naramky, náhrdelníky, tenisky, kolobežku, ponožky, mikinu, rukavice, čiapku, tričko, krátke nohavice, kabelku, mobil, časopisi, tetovanie, status na fb, špirálu, rádio, pinzetu na obočie, rôzne krémi,korčule, vlastnú telku, hodinky, peniaze, šteniatko, notebook a mnoho mnoho dalších vecí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@smajdalf a prečo by som nemala ? nikdy som nevedela čo je to súvetie a nejak sa v tom ani nevyznám
neviem či som dobre rátal ale vyšlo mi 0 je to dostatočne dlhé?
neviem,je to súvetie?ak hej je tam 50 slov...
(dosť dlhé?)
Môže byť?
200 slov..aspoň myslím