Hello people Chcela by som Vás o niečo poprosiť Chcela by som si spraviť na fb stránku o móde, štýle, módnych trendoch atď Malo by to byť niečo také ako je SWAG, Šialená móda (ktorá je známa)... A od Vás by som potrebovala, aby ste mi vymysleli
@burble prebocha sa asi nehodí na takýto typ stránky nemyslíš? nikto tu nepotrebuje trápny ľudí...a ja som nikoho nenútila komentovať keď to nevie prečítaj si najskôr názov tohto fóra a potom píš trápnosť ti ide
ja neviem, ale príde mi, že nech dáš hocijaký názov, stránka nebude originálna keďže už je stránok o móde a štýle neúrekom. A možno sa ti to podarí,ktovie
@laurinka963 ktomuto si sa ako dlho dopracovávala? ja tu žiadam o názor ľudí ktorých to zaujíma a kto mi chce pomôcť druhý krát hovorím načo mi to komentujú ľudia ktorý si o tom mysli niečo iné ako ja???
@patalis tak v prvom rade ak chceš mať úspešnú stránku, na ktorej chceš mať plno fanúšikov vymysli niečo iné alebo najlepše niečo čo ešte NEEXISTUJE.. stránok o móde je na FB neskutočne veľa (či už slovenských alebo zahraničných) a zbytočne podľa mňa budeš zakladať ďalšiu.. bude to len kópia tých ostatných stránok .. btw nehovorím ti to v zlom
a aký to má význam, keď založíš stránku ktorej názov ti vymyslí niekto iný ? treba len porozmýšlať, po-fantazírovať a určite vymyslíš ty sama niečo oveľa lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
trápnosť mi ide
a aký to má význam, keď založíš stránku ktorej názov ti vymyslí niekto iný ? treba len porozmýšlať, po-fantazírovať a určite vymyslíš ty sama niečo oveľa lepšie...