vytvorme všetci spoločne rozprávku: ja dám začiatok a každý ostatný ďalšiu vetu alebo dve až kým nevytvoríme rozprávku:
takteda začínam:
- Drahý, pozri aká je len nádherná... Usmeje sa Gordana na svojho manžela Pietra a podá mu maličkú zavinutú v hodvábne
Gordana sa usmeje na svojho manzela a prisadne si k nemu. Zahladi sa mu hlboko do tmavomodrych oci a povie:
- Najstastnejsia by som bola,keby zdedila Dar vynimocnych po tebe.
Pietro na nu rychlo pozrie:
- To zistime,az ked trochu povyrastie.
toho večera videli v noci na oblohe znova tú guľu a ich srdcia zachvátil pocit beznádeje a strachu... vedeli, že už Samanthu nikdy neuvidia
a v tom vystúpil z tieňa Van Hellsing ktorý sa po celý čas skrýval za skriňou od kedy vstúpil, vytiahol jeho automatickú kušu a posledné čo počuli bolo svišťanie tetivy...
Pokým sa pod malou Samanthou strácala zem, videla do strašnej dialky až videla aj na vrcholky najvyšších hôr, videla oceány a potom aj mesiac tak blízko ako nikdy pred tým... Zem a mesiac sa začali zvďalovať a keď ich už vôbec nebolo vidieť... zaspala
samanta odtiaľ kde bola to všetko sledovala a náramne sa bála o svojich rodičov. nevie ako, ale zdvihla mesačný kameň a z celej sily ho hodila potých čo vraždili jej rasu. na jej prekvapenie mesačný kameň hneď po dopade medzi tých hnusákov vybuchol a narobil pekný rámus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale po smrti sa stretli s Dumbledorom na King´s Cross a ten ich poslal späť na zem. (narážka na Harry Pottera 7
to neplatí, daj iné
- Najstastnejsia by som bola,keby zdedila Dar vynimocnych po tebe.
Pietro na nu rychlo pozrie:
- To zistime,az ked trochu povyrastie.
Prežívali hlavne v jaskyniach a živili sa myšou krvou a inými hlodavcami.
ja sa nezapojím do príbehu dnes nemám pri sebe múzu
Jediné čo našli bol zvitok označený symbolom žiariacej gule....
a v tom vystúpil z tieňa Van Hellsing ktorý sa po celý čas skrýval za skriňou od kedy vstúpil, vytiahol jeho automatickú kušu a posledné čo počuli bolo svišťanie tetivy...
Pokým sa pod malou Samanthou strácala zem, videla do strašnej dialky až videla aj na vrcholky najvyšších hôr, videla oceány a potom aj mesiac tak blízko ako nikdy pred tým... Zem a mesiac sa začali zvďalovať a keď ich už vôbec nebolo vidieť... zaspala