Nemala som 2 mesiace kramy..teraz to bude uz treti...pred 16timi dnami som bola na vyvolavacke cize na injekcii ale menstruacia sa mi stale nedostavila..mate s tym skusenosti?? Mam ist znovu ku gynekologovi? Kedy vam po vyvolavacke prisli???
ja som to po tej injekcii dostala v priebehu par dni,mozno maximalne tyzden.16 dni je podla mna dost a mala by si ist kdoktorke,zato nic nedas a aspon budes vediet na com si.
no ja osobnu skusenost nemam..ale viem, ze vsetky baby co boli na vyvolavacke dostali kramy naneskor o tyzden..ale tie kramy potom stali za to
cize asi ta nepotesim, ale ku gynosovi ist musis.. ale zas ked si bola na tej vyvolavacke, tak ta aj prehliadol?? ze ci to nemoze byt sposobene niecim inym??
no určite ti my neporadíme, takže najlepšie riešenie nájdeš u doktora.... ja mávam tiež nepravidelnú menštruáciu a vyriešila som to antikoncepciou... teraz ich mám,ale ani ju nemôžem užívať stále, takže ešte sa s týmto problémom popasujem... inak, veľa šťastia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
cize asi ta nepotesim, ale ku gynosovi ist musis.. ale zas ked si bola na tej vyvolavacke, tak ta aj prehliadol?? ze ci to nemoze byt sposobene niecim inym??