omg.. kurt cobain---> najžiadanejší duch na svete... a načo by ste ho vyvolali? čo b y ste sa ho spýtali.. blbost.. podla mna duchov treba nechat tak.. keby bolo normalne, moralne a "dovolene" tak by to slo lahsie a jednoduchsie.. je to zahalene pod tolkym tajomstvom, tak to nechajme tak a neznasilnujme to.. sme medzi zivymi, skusme kontakt nadviazat radsej so zivymi :p
@23 to sme teraz všetci dostalo krásny odfajč toto sa mi páčilo ale nakoniec.. dokelu, ja s tým súhlasím! aj keď som tiež chcela kurta napísať... len tá poznámka, že mal prestrelenú hlavu bola tiež k veci...asi by nám ani nevedel nič povedať :S
den po tom ako zomrel michael jackson davali na mtv "live" koncert michala jacksona myslim ze to bola bud ich chyba alebo sa snazil jeho vtedy niekto vyvolat ja by som vyvolala chucka norissa ci on este zije?? on je tiiipek....alebo adolfa hitlera jemu by som do oci chcela povedat aky bol kkt !!!....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som raz vyvolala vlastného dedka a žijem no vyvolávať nechcem nikoho mne stačia už tie stratené duše, čo ma občas prenasledujú...
ae nie ja vyvolávať duchov nebudem...