@janehonda never tomu..ale ked tomu veristak toho ducha uvidis uz len v svojej hlave...kazda skrina, tien zvuk ti bude pripadat ako duch vlasnta skusenost sa prievan mohol sacok a som sa tak zlakol
nie! a ani nechcem no raz som skoro ale radsej som odtial odisla do druhej izby a potom mi rozprávali ze im niekto zaklopal na okno a tak a to bolo na druhom poschodi
@sabnacke no pravdepodobne máš pravdu....ale vel aludi vnima satana ako toho kto chce každému......hm laicky povedané zle...ale to nieje pravda svojim otrokom predsa "pomáha"
Nwm ci sa to da tak nazvat Ja som len tak doblba povedala ze ked si tu daj mi znamenie : A vtej chvili mi zavolal otec potom zlozil a zopakovala som to este raz ze ked si tu daj mi znamenie potom v tej chvili zacala volat mama to my este cudne neprislo a potom do tretice som to zopakovala a mobil mi jednoducho skapal ...
No alee teraz ozaj ked som bola mala a boli sme na dovolenke sme sedeli pri taboraku a videla som v dialke medzi stromami tien som si najprv myslela ze to je mama ale potom visla zo stanu a ja ze ci vie kto to tam stoji ...Ona sa tam pozrela ale nic nevidela tak preco potom ja hej??
Nikdy by som to neurobila..za prve to nema ziadnu pointu otravovat ich, ked sa objavi tak akoze co?nemame ani jak kecat a za druhe neviem ako sa to robi
fuj jedno vam poviem.....ducha neuvidite, neukaze sa len tak pre nic za nic, pretoze ste si to zmysleli v danu chvilu a chcete to....ak ho vsak budete pokusat a vyvolavanie sa podari, on tam bude!! a vy o tom nebudete vediet, lebo ho neuvidite!
roky sa nemozem zbavit dvoch poltergheistov, ktorych mam doma - kape mi elektronika, v noci sa deju zvlastne veci - nechce sa mi to ani pisat, ale ja som si za tie roky zvykla
len jednu radu - nerobte to! vratit ho nas5 nie je take jednoduche
ano vyvolavala som... potom mi z toho hrablo... asi po polroku, co som brala silne antidepresiva, ho jedna zenska odvolala-opisala som jej svoje stavy, ona hned vedela co sa deje... prisla pomohla, odvtedy ziadne antidep.
osobne by som sa stymto nezahraval.ci uz verite,alebo nie ajtak dobre.poviem vam co viem ja z doveryhodneho zdroja.ide to,funguje to,da sa to.nieje to ale ziadna sranda.moja teta,mala suseda a on mal schopnost nadviazat spojenie a takisto vestit.on im ukazal,ako spravit tem papier s abecedou a prvy krat im vyvolal ducha.vsetci pri stole mali prsty polozene na salke a ta pisala odpovede na otazky.vyvolal ducha ujovho otca.uz nevedeli ako dokazat,ci je to fakt alebo nie,tak sa ho opytali,ze kolko kubikov plynu maju na plynomeri.cislo ktore im povedal sedelo.v tom case bola tehotna ujova sestra,tak sa pytali co to bude,aku bude mat vysku,vahu...ked sa maly narodil, vsetko sedelo.teta hovori,ze to mali ako zalubu-chorobu.robili to kazdy vecer 1,5roka.no zacali neprijemnosti.vyvolali vela duchov,su aj dobri,aj zli.aj na tieto otazky odpovedaju pravdivo,tak sa ich mozte opytat pokial by sa vam to podarilo.salka im behala po tom papieri s abecedou uz sama.silno im trieskali dvere na linke.tak sa zacali uz velmi bat.teta zasla po radu za tym susedom,ktory im vyvolal prvy krat duchov.ako sa ich zbavit???poradil im, aby ten papier s abecedou spalili,o polnoci.tak aj bolo.obycajny kus papiera,najprv nechcel horiet.ale ked sa chytil,tak horel v prazdnom smetiaku dvoj metrovym plamenom po dobu dve hodiny.dalsia vec,ktoru im povedal,aby to uz nikdy,ale nikdy nerobili,lebo potom sa ich uz nezbavia.moja kamaratka je rodina s tymto vestcom,a ked som jej na chate raz povedal,ci vie vyvolavat duchov,aby sme to spravili tak povedala o tomto ani nehovor ani nesranduj,nechcem stym mat nic spolocne,nieje to sradna.nebudem tu hovorit meno,stary pan uz umrel davno.bol vychyreny vestec po celom slovensku.citil ze umrie.pred smrtou sa sam okupal,oholil,obliekol si oblek.dalsia vec,ktora je pravdiva a skutocne funguje,je prekliatie.nikdy to nerobte,ajked vam druhy clovek velmi ublizi.vela stastia pokial sa pustite do vyvolavania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
teraz by som sa na to už nahovoriť nedala
@romanzkrajinyx veríš na zlých duchov ale na dobrých nie?
buď obe alebo nič, nie?
..a este jednu ved diabli..reps aj satan niesú zlí....sú zli pre tých ktorí v nich neveria a nesluzia im
ja si len myslím, že ak je biela, musí byť aj čierna
ak sú dobrí, musia byť aj zlí
ok možu existuvat aj anjeli a ich boss boh nepopieram len som nedostal este dokaz
jedinnne co chce satan je ..
Call my name, please call my name
napoveda ti nieco co ti prave hovorim?
nie, to mi teda nič nehovorí čo to je?
GAga- ALejandr
@sabnacke no pravdepodobne máš pravdu....ale vel aludi vnima satana ako toho kto chce každému......hm laicky povedané zle...ale to nieje pravda svojim otrokom predsa "pomáha"
roky sa nemozem zbavit dvoch poltergheistov, ktorych mam doma - kape mi elektronika, v noci sa deju zvlastne veci - nechce sa mi to ani pisat, ale ja som si za tie roky zvykla
len jednu radu - nerobte to! vratit ho nas5 nie je take jednoduche