vždy keď si vyžehlím vlasy, a výjdem von tak sa mi tie vlasy zbrčkavia. bohužiaľ nemám šťastie na krásne prirodzené vlny.. vlasy mám vždy strapaté, ofina je celá "zvlnená", končeky vlasov mám vystreté do hora atď..
umy si vlasy daj si na ne telove mlieko ešte ked su vlhke... choď spať s uterakom na hlave rano ich umy zas a potom vyžehli... lepšie je to opakovať...
proste mas taku kvalitu vlasov neurobis s tym nic, ja mam nieco podobne, mokre zapletiem a mam pekne rovnomerne vlnky..tiez mi nedrzia vyzehlene ani za boha.. mozno 10 minut..
Inak mne toto urobia vlasy vždy keď ich ožehlím ráno a potom padám von, že sú také nijaké rozlietané.. ak si ich vyžehlím večer a spím tak, tak na ďalší deň sú rovné ako drôty a vydrží to, pokial si neumyjem hlavu
tak skus tie šampony na rovne vlasy,aj ked same o sebe su asi poriadne na shit podla mna,ale v kombinacii s inymi zehliacimi pripravkami mozno nieco pomozu.
a teda pred zehlenim použi toto napriklad (odporucam)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a teda pred zehlenim použi toto napriklad (odporucam)
a po zehleni lak ofšem.
ja to pouzivam a kupodivu sa mi menej krutia a dokonca sa rano budim s rovnymi vlasmi co je dost super