Vyzerajú bezramienkové plavky dobre na ženách s veľkými prsiami?
Alebo vyzerajú lepšie na ženách s malými prsiami?
Som celkom chudá a mám dosť.. ehm... objemný hrudník Chcela som si kúpiť bezramienkové plavky... Ale bojím sa, že budem vyzerať ako retard (ešte som nemala možnosť si to vyskúšať, lebo som nikd
No zalezi od toho ake velke ich mas a ake pevne.. lebo videla som zeny s fakt velkymi prsiami a vyzeralo to vazne hrozne ked im viseli po brucho a nemalo ich co drzat.. takze musis sama posudit svoje moznosti
Asi je to dosť individuálne. Videla som ženy ktoré prsia nemali a vyzeralo to zle ale aj ženy ktoré prsia mali a tiež to vyzeralo zle. A naopak samozrejme. Ja prsia nemám, no teraz som natrafila na jedny, ktoré sú celkom schopné na moje prekvapenie
mám na taký štýl ale i s takymi chutnymi ramienkami ktore sa daju odopnuť... a nikdy si ich nedám dole proste... minule sa mi jedno odoplo v mori a ako trpnuť že kedy ti vyletia kozy nie je nič moc.... to už radšej nahato. Nahato alebo podprsenkovo.... nič medzi
an odporúčam kúpiť kvalitnú.... ja som vobec nechcela čosi take, ale potom ma mama nahnala do takeho fancy obchodu a bola tam taka... ale normalne košiky normalna dob rá látka, všetko držáí kde má.ô... raz somm si čosi podobne zo srandy kupila v normalnom obchode a ako väčší úžitok by malo si omotať šatku okolo pŕs
ja si hlavne myslím, že je to naprd v akomkoľvek prípade, malé sa ešte viac utopia, veľké nemá čo držať a ak by pri takých tých priemerných mali plavky fakt dobrú podprsenkovú veľkosť, tak stále neverím, že by to pohodlne držalo pri niečom inom, ako promenádovaní sa pri brehu
Mne odplavali, bo ich nemalo čo držať, preto usudzujem, že sú ideálne pre ženy s prsiami ale takými pevnými, lebo na dákych vešákoch je to podľa mňa odpudzujúce
@as ja som mala také ale boli aj s výstužou takou pre nás čo tam niečo máme keď som ich len tak nosila vyzerali dobre ale ako som vošla do bazená a vyšla z neho začali spadávať a ver tomu že to nevyzeralo dobre
ja mam take s odopinatelnymi ramienkami, ktore vsak neodopinam ale zavisi to od plaviek dost, jedny su uplne super a v druhych som jak pristavacia draha s mega bruchom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
v skratke (akekolvek) plavky vyzeraju dobre na proporcnych ludoch
ja vyzerám s niečím takým ešte plochšo ako som a zase ženy ktoré potrebujú nejakú tú podporu ju v takomto type plaviek nenájdu
Zlodej slova. :-S
asi fakt budem musieť hľadať... naposledy som pobehala celý aupark a nenašla som nič čo by mi vyhovovalo veľkosťou, tvarom a farbou súčasne
an odporúčam kúpiť kvalitnú.... ja som vobec nechcela čosi take, ale potom ma mama nahnala do takeho fancy obchodu a bola tam taka... ale normalne košiky normalna dob rá látka, všetko držáí kde má.ô... raz somm si čosi podobne zo srandy kupila v normalnom obchode a ako väčší úžitok by malo si omotať šatku okolo pŕs
na veľkých to vôbec nevyzerá dobre
Jaaa mam bez ramienok a som spoko (nemam kozy a ani zbytocne vela opalenych pasikov )