áno viem, raz budem plakať keď budem vyzerať staro. Problém je, že ma neustále balia o 2 roky mladší chlapci a keď prídem za niekým -vekovo vhodným pre mňa- myslí si že som strašne mladá. ( nevyzerám ako žena ale ako decko) čo pomáha vyzerať -star
aj ja vyzerám hrozne mlado to je strešne neskutočné. aj moja frajerka je o vela mladšia ale vyzerame vekovo zhodne. čiže vyrieš to tak že si najdeš mladšieho aspon mu bude viacej stáť.
ja tiež vyzerám ako decko a aj sa tak často správam, ale ľudia to akosi začali brať ako moju povahovú a výzorovú vlastnosť, nie ako nevyzretosť alebo ako to nazvať.
hej, niekedy sa mi stáva, že ma nechcú zobrať do diaľkového autobusu, lebo si myslia že ešte nemám občiansky a pod., ale ja si z toho robím srandu
nejakým spôsobom sa mi podarilo z tejto mojej vlastnosti spraviť výhodu, alebo svoj image, nie nejaký problém . skús to tiež, možno to zaberie
@sitnxan nie som vo veku kde im už nestojí @barb udaj ich na políciu @erjedna snažila som sa - problém je že ma berú ako dievčatko (dajme tomu že správaním som ako moji rovesníci ) @delica ved práve toto, snažím sa trochu líčiť ale zase nechcem chodiť zmachlená jak posledná štetka asi by som mala zmeniť šatník,....tie kvetinové sukne, šaty a mašle do vlasov mi len uberaju
bud rada, menila by som s tebou, ja som opacny pripad. Zmenit to mozes jedine licenim, ucesom, oblikanim sa. Oblecenie vie dost pridat na veku, takisto aj vyraznejsie licenie. Vsimaj si co nosia starsie rocniky, nos menej detske a uletene veci
@marleymt ja som v lete robila dobrovoľníčku v jednom centre - detské tábory, a išli sme na jednu atrakciu kde musel mať človek nad 150 centimetrov áno merali ma ...
S tym meranim mi je luto ja nemam problem sa psychicky omladit na 14 15 kedze tam moj vyvoj skoncil furt som chlapec svojim sposobom, bradu so nenecham bo nezarastam uplne ostava mi cakat alebo si vybrat niektoru patnastku
a inak...je to az take strasne ked ta bali niekto mladsi? ved aj ked su mladsi, mozu kludne vyzerat starsie aj oni, ci uz na pohlad je to jasne? niekedy na veku nezalezi
@mouette aj napoleon bol malý a čo dokázal (i keď bol sviňa trošku, ale to nevadí. )
mňa na tébore bežne cudzí ľudia radili k deťom namiesto k vedúcim, aj z toho sa dá spraviť sranda
@igorv a po pol roku ti začne hovoriť tati neviem čo so mala kamarátky kt. v 15 chodili z 20-25 ročními- tí chlapi začali byť strašne žiarliví lebo dievčatá si chceli užívať a oni mali už iné priority, jedna milá historka bola keď kamarátky sa jej bývalý nemohol vzdať (samozrejme sa na ňu silnejšie naviazal a ona ho mala len ako zábavku) a keď už po pol roku ju neprestal otravovať prišla za ním s kamarátkou že zistila pri ňom že je na baby a nech už ju nechá tak @marleymt hej mňa aj tie decká medzi seba radili , trápne otázky typu - ja mám 10 rokov a som vyšší ako ty... boli na dennom poriadku
pokiaľ o 2 roky mladší tak je dobre ...za mnou už raz na diske prišiel chalan a začal ma tam namotávať a vrámci dobrého dojmu skúsil aj vetu: Nooo a ja už budem mať o mesiac 18. A ja som tak pozrela, že hmmm, a ja mám 24...nuž zlatý bol ako sa snažil
takže v pohode...ja tiež vyzerám omnoho mladšie, ešte keď sa namaľujem uhrám to na 19, ale bez make-upu mi tipujú tak 16-17 - no je pravda, že veľa chlapov to asi so mnou ani nezačne lebo si myslia, že som decko pod zákonom.
a čo pomáha - tak ak chceš vyzerať staršie tak asi iba upraviť štýl obliekania, pomôcť si líčením - ale potom je tu otázka, či by ti to za to stálo, takto sa snažiť meniť výzor kvôli iným.
ja som tiež vždy vyzerala mladšie, ľudia mi tipovali aj o 5 rokov menej, až v posledných mesiacoch sa to zmenilo a viacero ľudí mi hádalo o rok viac, čo ma dosť prekvapilo lebo nejak som sa nezmenila.. to bude tmavšími vlasmi asi, začala som si je farbiť, možno aj tebe by pomohlo (a keď budeš stará, vrátiš sa k pôvodnej farbe a aspoň opticky budeš opäť mladá )
tak istoooooooo ale u mna to je extrem, ja mam 20 a vyzeram tak na 14 a strasne mi to lezie na nervy..aj v piatok v klube pri vstupe sa na mna dival asi 2 minuty sbskar...pozrela na mna a obciansky..na mna na obciansky, neznasam to....a cim som starsia tym mam pocit ze vyzeram stale mladsie..ked som mala 15-16 vyzerala som na svoj vek..a tiez som inak robila forum kedysi ze ako vyzerat starsie ale nic som sa nedozvedela
ja sa len upokojujem myslienkou ze ak to pojde takto dalej, ked budem mat 40 budem vyzerat na 28 a bude mi strasne dobre
ja tež vyzerám na 16-17 podla mojho osobneho nazoru ....ale tipuju mi okolo 19-20 väčšinou....ale inak odhadovat vek v dnešnej dobe podla výzoru je strašne tažké už.....velmi velakrát vidim 15ky čo vyzerajú na 23 a opačne .....jebat nato
to mas dobre. o mne si myslia ze som starsi...v Bosne mi povedali ze mam 34... ja sa o seba staram myslim dobre ale sediny si farbit nebudem
a inak preco mam stale miesto fotky otaznik ?
@mouette nikde nepises kolko mas rokov, to je podla mna najdolezitejsia informacia tu
o 2 roky mladsi? no katastrofa, co ti poviem... u ludi 30+ je pomaly aj 10 rocny rozdiel nic a je jedno ci hore alebo dole
a s tym odhadnutim veku je to uz strasne relativne, aj u dievcat aj chlapcov..kolko bab pod 20 vyzera na 30+ a kolko bab 25+ vyzera mladsie, to sa uz te vek ani hadat neoplati a rovno sa spytat treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a inak líčenie vie spraviť dosť. Aj výber oblečenia.
hej, niekedy sa mi stáva, že ma nechcú zobrať do diaľkového autobusu, lebo si myslia že ešte nemám občiansky a pod., ale ja si z toho robím srandu
nejakým spôsobom sa mi podarilo z tejto mojej vlastnosti spraviť výhodu, alebo svoj image, nie nejaký problém . skús to tiež, možno to zaberie
@barb udaj ich na políciu
@erjedna snažila som sa - problém je že ma berú ako dievčatko (dajme tomu že správaním som ako moji rovesníci )
@delica ved práve toto, snažím sa trochu líčiť ale zase nechcem chodiť zmachlená jak posledná štetka asi by som mala zmeniť šatník,....tie kvetinové sukne, šaty a mašle do vlasov mi len uberaju
@igorv nie 15stky neber to je také nekalo- záhadné...
mňa na tébore bežne cudzí ľudia radili k deťom namiesto k vedúcim, aj z toho sa dá spraviť sranda
@marleymt hej mňa aj tie decká medzi seba radili , trápne otázky typu - ja mám 10 rokov a som vyšší ako ty... boli na dennom poriadku
ty sa iba tvariš že mas 5
takže v pohode...ja tiež vyzerám omnoho mladšie, ešte keď sa namaľujem uhrám to na 19, ale bez make-upu mi tipujú tak 16-17 - no je pravda, že veľa chlapov to asi so mnou ani nezačne lebo si myslia, že som decko pod zákonom.
a čo pomáha - tak ak chceš vyzerať staršie tak asi iba upraviť štýl obliekania, pomôcť si líčením - ale potom je tu otázka, či by ti to za to stálo, takto sa snažiť meniť výzor kvôli iným.
ja sa len upokojujem myslienkou ze ak to pojde takto dalej, ked budem mat 40 budem vyzerat na 28 a bude mi strasne dobre
alebo si nechaj narasť bradu ako bolo spomenute
to mas dobre. o mne si myslia ze som starsi...v Bosne mi povedali ze mam 34... ja sa o seba staram myslim dobre ale sediny si farbit nebudem
a inak preco mam stale miesto fotky otaznik ?
o 2 roky mladsi? no katastrofa, co ti poviem... u ludi 30+ je pomaly aj 10 rocny rozdiel nic a je jedno ci hore alebo dole
a s tym odhadnutim veku je to uz strasne relativne, aj u dievcat aj chlapcov..kolko bab pod 20 vyzera na 30+ a kolko bab 25+ vyzera mladsie, to sa uz te vek ani hadat neoplati a rovno sa spytat treba
ale aj takých 16-17 už bolo nedávno.
po mgr. štátniciach si odo mňa teta pokladníčka pýtala op, lebo sme šli s kamoškou to osláviť s jednými pivkom do parku.
a mám mladšieho frá, než som ja.
a som šťastná. a to je hlavné.
@rifla pekna si tak klud