Nemáte niekto nejaké pekné fotky ľudí, ktorí by sa hodili do mojej knižky? Potrebujem niekoho, kto by sa mohol ponášať na upíra. Nemyslite hneď na Twilight alebo Upírske denníky! To nie. Práve že, v tejto knihe chcel dokázať, že upíri takí už nie sú. Budú
hm...to ze pises knihu podporujem...aj ked je to o upiroch a ludia na to nadavaju...no a co...ked ta to bavi, pis ...ale zeby sme ti my mali zhanat postavy, teda vyzor, sa mi nepaci...niezeby ma nic nenapadalo...ale je to tvoja kniha, tvoja fantazia, tvoja tvorba...musis napisat ako si ich predstavujes...musis si ich nejako predstavovat, nie?....mozem byt vzor
Samozrejme, že áno. Ale ja som to skôr tak myslela, že keby ma niekto vážne zaujal dám ho do knihy. Približne viem, ako majú vyzerať moje postavy, len som chcela, že každý bude mať nejakú špecifickú vlastnosť, ktorá sa na ňom bude odrážať, že ho každý podľa toho spozná. Keby sa mi niekto páčil, tak mu dám z neho nejakú časť tela. Napr. bude mať krásne oči, tak to dám mojej postave, že jeho oči sú žiarivo hnedé, keď sa do nich zahľadím, sú ako rozliata čokoláda alebo proste niečo takéto vieš?
To je ..... najzvlastnejsia vec aku som v zivote cital no jak myslis ..... ale ja by som radsej zacvakal schopneho ilustratora... ak to seriozne chces niekedy aj vydat
@enos ty to máš v živote ľahké takto som sa dávno nenasmiala tu na birdzi... výborný posledný klep, náhodne prečítaný, v dobrej hodine... no skutočne ďakujem... až som sa rozkašľala a keď už dodám, že ja by som poslala aj formálne žiadosť o pozíciu knižného upíra, vtipné to nebude, takže aplauz patrí len tebe
@acheraya ty nepoznáš originál upírov? chceš povedať, že tieto preludy sú podobné upírom? Možno len pitím krvi (ani to nie je nič ideálne), inak to na upírov z ďaleka nemá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak chceš pošlem štrukturovaný životopis a svoje fotky.
prečo ľudia deformujú upírov??!!!
PS: Neboj, budú tam fajné scény . Možno sa s nejakým stretneš a premení ťa