Stala sa mi taká vec... Pred tromi rokmi ku nám z vedľajšej dediny prišla partia do školy a medzi nimi ON. Ten, ktorý mi učaril, proste .. ten, ktorý .. chápete O pár dní, mesiacov som mu napísala, že ho chcem a pod. (Ja
kasli na neho ak si zaklada na vzhlade..a mas 13,venuk sa inym veciam aby si potom zas nedepkarila..
trosku sa zamysli..odjebal ta ked si bola mladsia kvoli vzhladu,teraz by ta aj bral lebo zrejme naberas na tych spravnych partiach...stoji ti ten chalan za to?a pises,ze si dostala odkaz,ze sa mas zmenit,by som mohol kaslat aby mne niekto prikazoval aby som sa zmenil podla ich hodnot..
@skittla no vies,odsudzuju to kvoli tomu,ze tiez si niecim presli,resp, vieme preco mamky hovoria,ze na lasku mas cas..proste ta je pre dospelych lebo vtedy to ma vyznam..
proste aky ma vyznam chodit s niekym v 13tich?ziadny.. hej no,poradim ak mam na to chut a mas stastie,ze mam inak by som ta odfajcil uz po tej prvej vete co si napisala
boze, urob mu striptiz a vytrub mu, a bude tvoj na par hodin, ked vravis, ze súdi baby podľa ich vecí a krásy...a vzdy, ked bude mat chut na sex, tak budete vo "vztahu"
to isté si myslím čo @willbebetter ....v 13 už mať za sebou pár vzťahov a dokonca sa vtierať takému chalanovi ako si ho opísala,tak to je dosť úbohé...raz sa budeš hanbiť za to čo robíš teraz čo už
ser nato, treba dospieť vlastná skúsenosť, tiež som chcel celý čas vzťah, a keď som mal možnosť, tak som sa zľakol a sklamal.... a vtedy som si uvedomil, že mám čas, a musím dospieť.
chcem vidieť ako niekto niekoho môže prudko chcieť v desiatich (podľa tvojho veku) a do trinástich má "niekoľko vzťahov, z toho jeden vážnejši" (ach) dospej!
@skittla uvedomuješ si, že diskusie na birdzi sa nedajú vymazávať a o pár rokov, možno len mesiacov si budeš trieskať hlavu o klávesnicu, že si sa tu teraz pekne zhodila ?
už len tvoj štýl písania je primitívny a hlúpy... v 10 rokoch si chlapci ešte o dievčatách myslia, že sú "fuj" a učia sa nové slovíčka, tak ich používajú kde sa dá aj nedá. teraz máte 13, ale ste stále deti keď si myslíš, že si za tie 3 roky dospela vďaka "vzťahom" , si pekne mimo dievča... spamätaj sa , kým nieje neskoro a keby mi chlapec povedal, že sa mám kvôli nemu zmeniť, bolo by mi jedno ako z neho odpadávam, poslala by som ho tam, odkiaľ prišiel ... -.-
Podla toho co ti napisal by so ho poslala.k vode.. A myslim ze v 10 rokoch mat vaznejsi vztah je fakt nerealne aspon pre mna. Teraz, az od tohto veku by si sa mala este iba zacat zaujimat o druhe pohlavie ako priatelia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nie, nedospela si..
sám si tehotný. Bazinga!
Ale tak toto riešiť v 13tich? Pre kristove rany, užívaj si samotu...
trosku sa zamysli..odjebal ta ked si bola mladsia kvoli vzhladu,teraz by ta aj bral lebo zrejme naberas na tych spravnych partiach...stoji ti ten chalan za to?a pises,ze si dostala odkaz,ze sa mas zmenit,by som mohol kaslat aby mne niekto prikazoval aby som sa zmenil podla ich hodnot..
proste kasli na neho..zbytocne sa budes trapit..
proste aky ma vyznam chodit s niekym v 13tich?ziadny.. hej no,poradim ak mam na to chut a mas stastie,ze mam inak by som ta odfajcil uz po tej prvej vete co si napisala
@18 dosť trapas
čiže zosumarizujme si to - prvýkrát si sa do neho "zamilovala" keď si mala 10 rokov.
a medzi 10-13r si mala niekoľko vzťahov, z toho jeden vážny.
aha.
v tom prípade @echoechoecho a @22 bude najlepšia rada.
a ja fakt pochybujem či sa niekedy odvážim mať deti.
už len tvoj štýl písania je primitívny a hlúpy... v 10 rokoch si chlapci ešte o dievčatách myslia, že sú "fuj" a učia sa nové slovíčka, tak ich používajú kde sa dá aj nedá. teraz máte 13, ale ste stále deti keď si myslíš, že si za tie 3 roky dospela vďaka "vzťahom" , si pekne mimo dievča... spamätaj sa , kým nieje neskoro a keby mi chlapec povedal, že sa mám kvôli nemu zmeniť, bolo by mi jedno ako z neho odpadávam, poslala by som ho tam, odkiaľ prišiel ... -.-