Hej- vonku lialo ako prasa, oni ma zastavili nech im ukážem občianku a keď videli kde bývam tak sa ma spýtali či ma nevezmú dom, lebo majú tým smerom cestu.
Hej ... Raz som išiel v noci o 3 a namerali ma pičusi ... Nemal som pri sebe peniaze, len kreditku. Najprv chceli ísť tak, že pôjdem k bankomatu na aute a oni pôjdu za mnou, no ptm som im povedal, že v BA bývam krátko a že sa tu ešte nevyznám (čo bola aj pravda), tak ptm ťahaj ho na odpočívadlo, tam som nechal auto a ptm s nimi do bankomatu ... Aspoň, že ma potom hodili naspäť k autu
@dreams155 hej tú, som sa pomýlil. Prepáčte, pán dokonalý
No jo, ešte ma napadlo, keď som mal 18 tak som sa s jedným cigáňom pobil, keď zavolal policajtov, tak prišiel taký jeden, s ktorým sme sa mali neskutočne moc v láske (irony), tak ma zobral na výsluch a išiel som v policajnom aute na stanicu
hej, keď som stopoval Hamburg - Osnabrück, šofér pokračoval ďalej na juh, tak ma vyhodil pri Osne na diaľnici, kúsok od zjazdu na D/NL hranice, diaľničná polícia ma vzala dákych 15km na najbližšie parkovisko a doteraz som im za to veľmi vďačný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kreditku? Nie náhodou debetnú kartu?
No jo, ešte ma napadlo, keď som mal 18 tak som sa s jedným cigáňom pobil, keď zavolal policajtov, tak prišiel taký jeden, s ktorým sme sa mali neskutočne moc v láske (irony), tak ma zobral na výsluch a išiel som v policajnom aute na stanicu
a potom 28. decembra 2015 keď som po stretnutí s @quattroformaggi šiel pijany domov a nestihol som bus tak som stopoval a teda som stopol policajtov