Myslite že existuje človek ktory sa vživote skutočne nezamiloval? nieco viac ako len "tamta zena/muz sa mi celkom paci"?? .. samozrejme, myslím ludi už v určitom veku, nie nejakých mladučkych, teenegrov a podobne
@poke asexuáli to teda nie sú, aj keď asi existujú aj takíto, ale my asexuáli skôr máme problém s tým, že k láske nám žiaden sex netreba no a nájdi si takého partnera čo je s tým v pohode
asexual nie je uplne presny termin ... je vobec na to termin? "aromantik" sa mi nezda,
je to typ cloveka ktory je bud srdcom zamilovany do inej veci ci cinnosti, vlastnosti (ak si sa teda pytala na osobu (schvalne nepisem opacne pohlavie) ) ... iny typ to ani nemoze byt, pretoze do niecoho asi bude "zamilovany", ale nemusi to byt osoba, moze to byt - vyskum, zviera/ta, sam do seba, vec, povolanie, cinnost atd...vyhrotit to mozeme, ze dobre mozno existuje clovek co nikdy necitil "zamilovanie" v niecom, ale to uz je o tom ako vnima svet, na akej urovni, ci nema zdravotne problemy - napr. predpoklad, ze clovek co sa narodi ochrnuty s autistickym vnimanim a znicenymi zmyslami (ako som pisal, hrotim to) tak mozno v nasom ponimani nedokaze byt zamilovany ...
debata na "pivne reci" po ozieracke, mozeme to rozobrat skrz naskrz,
@matwejo aj normalny zdravy clovek nemusi sa zamilovat do nicoho. zvykat si na nieco a zamilovat sa to su dve rozdielne veci..
niekto ma normalne frajerku alebo manzelku a pritom ani slovo laska nepozna, jednoducho povedane zvykol si na taky zivot a vyhovuje mu to. to je to iste ako ked niekomu vyhovuje ked ma sluzku co za neho robi vela veci a do tej sluzky neni zamilovany, len je rad ze ju ma lebo dovod je jasny
aj ja sa tazko zamilujem do dievcata, a pritom sexualne sa mi paci kazda druha ...ono pri zamilovanosti je dolezita aj osobnost cloveka, nielen vzhlad.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je to typ cloveka ktory je bud srdcom zamilovany do inej veci ci cinnosti, vlastnosti (ak si sa teda pytala na osobu (schvalne nepisem opacne pohlavie) ) ... iny typ to ani nemoze byt, pretoze do niecoho asi bude "zamilovany", ale nemusi to byt osoba, moze to byt - vyskum, zviera/ta, sam do seba, vec, povolanie, cinnost atd...vyhrotit to mozeme, ze dobre mozno existuje clovek co nikdy necitil "zamilovanie" v niecom, ale to uz je o tom ako vnima svet, na akej urovni, ci nema zdravotne problemy - napr. predpoklad, ze clovek co sa narodi ochrnuty s autistickym vnimanim a znicenymi zmyslami (ako som pisal, hrotim to) tak mozno v nasom ponimani nedokaze byt zamilovany ...
debata na "pivne reci" po ozieracke, mozeme to rozobrat skrz naskrz,
niekto ma normalne frajerku alebo manzelku a pritom ani slovo laska nepozna, jednoducho povedane zvykol si na taky zivot a vyhovuje mu to. to je to iste ako ked niekomu vyhovuje ked ma sluzku co za neho robi vela veci a do tej sluzky neni zamilovany, len je rad ze ju ma lebo dovod je jasny