mam problem a chcel by som sa vas spytat na radu... ted ja ten problem moc nemam ale moj sused akonahle uvidi niaku babu tak hned ju chce osukat.... je to normalne???
Poznám hneď niekoľko ľudí ktorý keď uvidia hociakú mladú babu - tak ihneď ,,tej by som dal,, ,,tá má ale p...,, Ale už sa s tými ľudmi nejako nestretávam keďže sa mi to zdá dosť nekresťanské! správať sa k ženám ako k veciam!
Pawlo, neurazaj nekrestanske veci, co je nekrestanske predsa nemoze byt zle ;p
Ale suhlasim ze spravat sa k zenam ako k veciam je spravanie hodne dobytku, tak isto, ako ked sa zeny spravaju k muzom ako k ich hrackam, nabijacom a zasobarnou penazi.
Obe strany to hold obcas prepisknu.
Mali by sme zit v jednej tolerancii a nasom jednom krasnom svete plnom lasky a porozumenia a a.. kurva mal by som to prestat fajcit..
No mozno je taky preto,lebo nemal dlho sex..ale ked ma tolko rokov co ty..sa necudujem co je nadrzany ..ale nie,myslim ze je to normalne sice aj ked je to mozno az moc prehnane..ale pokial ich neznasilnuje a len ma reci je to dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale suhlasim ze spravat sa k zenam ako k veciam je spravanie hodne dobytku, tak isto, ako ked sa zeny spravaju k muzom ako k ich hrackam, nabijacom a zasobarnou penazi.
Obe strany to hold obcas prepisknu.
Mali by sme zit v jednej tolerancii a nasom jednom krasnom svete plnom lasky a porozumenia a a.. kurva mal by som to prestat fajcit..