ahojte, nie som zrejme ani prva ani posledna kto tu ma problem, no dufam ze by ste mi mohli pomoct.. mam vyse 2 rokov vztah, uz sme spolu boli aj v zahranici a byvali spolu... hadali sme sa, to nemozem popriet, ale bolo aj pekne, skor by som povedala bud
ved ho nechaj. co ho chces k sebe priviazat, alebo ako? ak nechce, nechce. ak by si to po case rozmyslel, sam pride za tebou. ak nie, nutit ho nema zmysel a udrziavat nasilu rozpadnuty vztah, ked jeden nema zaujem, je vazne hlupost.
teraz su hviezdy asi v takom rozpoložení že končia všetky dvoj ročné vzťahy tak ked ti povie toto udrž si hrdosť a jeb ho....vobec sa mu nevnucuj....bud sa bna teba vykasle alebo sa k tebe vrati...
viluette - toto sa stalo uz aj v minulosti a ja nechcem stale aby sa rozhodoval a potom mi volal ako mu chybam...je jasne ze mu casom budem, ale ja sa trapim a nechcem sa stale..nech sa predsa rozhodne co chce a nie aby som ja cakala ze ktovie co teraz robi a potom mi bude vyvolavat ze chce byt so mnou..uz sa to raz stalo..
Ja by som na to asi sral, či na tvojom, či na jeho mieste ...
Naivne totiž verím, že takéto vzťahy sú jednoducho prežitok doby, kedy boli k sebe ľudia moc pripútaní, tak spolu ostávali aj napriek tomu, že sa k sebe nehodia, alebo spolu nie sú zrovna šťastní ...
pred par dnami som riesila nieco podobne...jednoducho sme uz prestali byt k sebe dobri a prestali sme sa zaujimat o to ako je tomu druhemu a pod. proste sme sa prestali snazit spolu vychadzat a tak sme sa tiez casto hnevali...ale nastastie sme obaja chceli pokracovat a skusit sa vratit tam kde to bolo este pekne a kde to fungovalo a zatial sa zda ze je vsetko ok tak dufam ze to tak vydrzi co najdlhsie ale ked nie je snaha na oboch stranach tak to treba cim skor ukoncit lebo to nema vyznam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
viluette - toto sa stalo uz aj v minulosti a ja nechcem stale aby sa rozhodoval a potom mi volal ako mu chybam...je jasne ze mu casom budem, ale ja sa trapim a nechcem sa stale..nech sa predsa rozhodne co chce a nie aby som ja cakala ze ktovie co teraz robi a potom mi bude vyvolavat ze chce byt so mnou..uz sa to raz stalo..
hajzelbaba - co ti to pripomina slavne "talianske manzelstvo" ?
fragile - ano, lipnem, mas pravdu ale taku minulost som nikdy nezazila a bojim sa stratit to vsetko a nechcem to stratit
lawey - nechcem aby sa mi ozyval ked bude neskoro...
luc.ka - ja uz pomaly v nicom nevidim zmysel
Naivne totiž verím, že takéto vzťahy sú jednoducho prežitok doby, kedy boli k sebe ľudia moc pripútaní, tak spolu ostávali aj napriek tomu, že sa k sebe nehodia, alebo spolu nie sú zrovna šťastní ...