Tak určite na ňu nevyleť so slovami "milujem ťa!" alebo "nechceš so mnou chodiť?" Skús sa s ňou stretávať častejšie vo dvojici. Veľa sa spolu rozprávajte. Pokús sa ju dobre baviť, pretože ak ju dokážeš rozosmiať si veľmi blízko cieľa. Potom už len sleduj jej reakcie. Choď na to pomali. Najprv rob náhodné dotyky. Napr. všimneš si jej prsteň na ruke a chytíš ju za ruku. Medzitým sleduj jej reakcie. Potom postupuj ďalej. Môžeš ju objať, alebo pohladiť po vlasoch. Napr. bude ti rozprávať dačo smutné a ty jej len priateľsky povieš "Neboj, bude dobre" a pohladíš ju po vlasoch, alebo ju obímeš. Ak sa jej to bude páčiť(usmieva sa, červená sa atď.) pokračuj! Ak nie ubrzdi! Kecaj s ňou ďalej a pokús sa zvyšovať svoje sympatie. Pri takom spôsobe nemáš čo stratiť. Pretože ak ti povie neobímaj ma, ty len odpovieš ja len tak....ako dobrý kamarát. Nemáš žiadnu “ujmu na zdravý.“
PS: Celý tento proces ktorý som tu popisoval, ak sa vyvíja dobre, nakoniec končí bozkom.☺
Solon ak narážaš na to čo som napísal ja, tak to nieje návod zo žiadnej internetovej stránky. To sú moje skúsenosti a skúsenosti kamarátov. Toto je len jedna možnosť ako sa dostať ďalej od rozhovoru. No je to veľmi overený spôsob. Vlastne každý iný spôsob je tomu dosť podobný. Vždy musím mať oči otvorené a sledovať, či sa tej holke páčim, alebo nie. Vybehnúť na ňu so slovami: "nechceš so mnou chodiť?" je kravina.
SKUS JEJ LICHOTIT ALE NIE PRICASTO!POVEDZ ZE MAS RAD TAKE BABY AKO JE ONA,MOZES JU POHLADIT PO TVARI... MAJ ZMYSEL PRE HUMOR ALE NEPREDVADZAJ SA!!!BUD SAM SEBOU A KAZDYM DNOM JEJ DAVAJ VIAC NAJAVO CO CITIS CMUQA
a ona nedava vobec najavo ze by mala troska priazen k tebe? lebo vies to nie je len jednostranne ikra musi padnut aj tam aj tam ak to tak nie je jeden sa vzdy pretvaruje
som baba ale dúfam,ze sa môzem aj ja zapojit.Vieš toto isté sa stalo aj mne sa stalo nieco podobné.Dávaj si pozor aby si neprisiel aj o to kamarátstvo.Kamarátsvo sa môze skoncit láskou,ale láska sa uz kamarátstvom skoncit nemôze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
PS: Celý tento proces ktorý som tu popisoval, ak sa vyvíja dobre, nakoniec končí bozkom.☺
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk