O 2 týždne v 15 rokoch ......bojim sa toho že ta dialka to všetko pokazí....a aj ked som ešte mladá nie som jako ostatne baby v mojom veku mne na vztahoh zaleží
na začiatku je to v pohode...potom pridu stavy kedy sa začnete odveci kontrolovat viac ako je vhodne a byt paranoidni obaja ze ten druhy niekoho ma (ja som nikdy v zivote ziadneho partnera z nicoho nepodozrievala,ale ked som mala vztah na dialku, tak mi po roku z toho tak preplo, ze uz fakt nikdy nehovorim nikdy). takze asi tak
a tie reci o tolerancii a to vsetko to plati len na zaciatku
@miska99 ja sama ho teraz prežívam, ale len na chvilu frajer odišiel do New Yorku, no je tam pár dní ale nevyzerá to ružovo. Proste toho človeka chceš pri sebe a nejde to. Celkovo k vzťahu na dialku sa vyjadrím asi tak, že diaľka so sebou prináša veľa hádok, podozrení a neviem čoho nieje tam tá gíčová "dôvera". Ty si tam a on zas hentam. Väčšinou to nemá budúcnosť, ale za pokus nič nedáš. Jedine ak tak 100 kusový balík servítok pár depresivných filmov a pesníčiek.
normalne sme sice spolu stale ale teraz frajerka odisla na 3 mesiace prec, za chvilku to bude uz mesiac a neviem. beriem to normalne. akurat nemam s kym chodit vonku a robit ine veci
@miska99 budete si volat,budes sa trapit a asi sa casom sklames, najdes si ineho... ale ked sa s tym chalanom po rokoch stretnes, tak to bude fajn zaklad na normalny vztah
pri dospelych vztah na dialku moze fungovat.. kamos Slovak ma, uz po novom, manzelku Americanku...v podstate cele chodenie prebiehalo na dialku.. ak sa dvaja skutocne lubia, najdu si k sebe cestu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
V mieste kde som sa necítim pohodlne. Chýba mi tu "DOMOV" No a "DOMOV" je všade tam kde je "ona".
18+ ano poial to nieje dialka 50000 km
na začiatku je to v pohode...potom pridu stavy kedy sa začnete odveci kontrolovat viac ako je vhodne a byt paranoidni obaja ze ten druhy niekoho ma (ja som nikdy v zivote ziadneho partnera z nicoho nepodozrievala,ale ked som mala vztah na dialku, tak mi po roku z toho tak preplo, ze uz fakt nikdy nehovorim nikdy). takze asi tak
a tie reci o tolerancii a to vsetko to plati len na zaciatku
a @22
pri dospelych vztah na dialku moze fungovat.. kamos Slovak ma, uz po novom, manzelku Americanku...v podstate cele chodenie prebiehalo na dialku.. ak sa dvaja skutocne lubia, najdu si k sebe cestu...
a komplikované...
ale..dá sa..