caute mali ste uz niekedy "vztah" na dialku? nemyslim ako vazny vztah,skor mam na mysli kamaratsky vztah ktory zacal cez pisanie na nete, a neskor ste sa stretli a skusili, ci by to malo vyznam a ked ste sa stretli tak ste uz hned vedeli ze z toho nic
pisali ste si cez net, celkom ste si mysleli ze by to medzi vami mohlo ist a ked ste sa stretli tak ste zistili,ze vas ten druhy neocaril a skor ste ho / ju brali ako kamosku... a po case ste sa prestali uplne stretavat...
@kolini ako kedy V mojom civilnom živote nemám pravdu povediat ani cas rozmýšlat o iných ženách A spolu sme kazdy 2 výkend a ked su prazdniny tak furt spolu
VER TOMU ZE SOM TO ZAZILA... a teraz sa uz len smejem aka som bola hlúpa ze som sa s takými postretávala . A zazila som to nie len raz ..ale to len preto ze uz sme nevedeli co si pisat sme to ukoncili trapas proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To okienko na vyhľadanie fóra v pravom hornom rohu je až tak veľmi nevýrazné že túto tému sem musí dať niekto aspoň 2x za týždeň????????
» www.birdz.sk/forum/vztah-na-...
» www.birdz.sk/forum/vztahy-na...
» www.birdz.sk/forum/ma-vyznam...
» www.birdz.sk/forum/fungoval-...
» www.birdz.sk/forum/ma-vztah-...
» www.birdz.sk/forum/ach-ta-di...
» www.birdz.sk/forum/moze-podl...
» www.birdz.sk/forum/ako-udrzu...
» www.birdz.sk/forum/laska-na-...
» www.birdz.sk/forum/ma-zmysel...
» www.birdz.sk/forum/dialka/18...
» www.birdz.sk/forum/vztahy-na...
» www.birdz.sk/forum/vztah-cez...
» www.birdz.sk/forum/da-sa-udr...
pisali ste si cez net, celkom ste si mysleli ze by to medzi vami mohlo ist a ked ste sa stretli tak ste zistili,ze vas ten druhy neocaril a skor ste ho / ju brali ako kamosku... a po case ste sa prestali uplne stretavat...
(Rofl)
@vilo14
@vilo14 Hej, mal
ale tak moj nazor k tomu: kto nezazije, nepochopi...
ty musis mat volnosti.. resp. povolnosti