A myslis si, ze ked sa napijes nebudes smedna? nebdues pokial nevysmednes a to je aj zo vstahom ci takym co je na pracovisku alebo nie je. Ked vysmedne a nedas mu napit je koniec.
Ved to... Akoze na zakladke (ze ha ha ha, to bol vztah ako naozaj, ale to je jedno) som chodila so spoluziakom a som si povedala, ze nikdy viac, ale fungovalo to. Teda pokial sme nesli na strednu... A odvtedy som mala zopar chalanov... Som isla tak postupne od spoluziaka smerom hore, co sa tyka veku a potom zase dole. A teraz som zase skoncila pri spoluziakovi. Ale trosku sa toho obavam...
Teraz som si akurad uvedomil jednu vec ... Mám dvoch spolužiakov, spolužiačku a spolužiaka, ktorý niečo začínajú riešiť. Dosť to na nich vidno, myslim si že budú zlatý aj keď ak sa rozídu bude to zvláštne medzi nimi. Neviem mne je to jedno, len nech sú všetci šťastný a aby nevysmedli
neviem nikdy som so spoluziakom nechodila,ale postupom casu clovek zisti ze chce byt s clovekom ktoreho ma rad castejsie...takze si to pekne uzite...lebo neskor ked budete pracovne zaneprazdneni bude dobra kazda minuta ktoru spolu prezijete...aj keby sa malo jednat len o par hodin spanku v jeho blizkosti...
u nas je v triede parikov az 5!!!a to myslim vazne...a zatial im to klape...netreba sa starat hlavne..ak su spoluziaci tolerantni a nepreberaju ich problemy a nestaraju sa do nich tak je vsetko vpoho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale jedna dvojica sa uz rozisla a je to medzi nimi dost blbe, teraz sa takmer absolutne nebavia.
Takze neviem, aj moze aj nemusi
Aj ked ja by som si so soluziakom asi nikdy nic nazacala.
No ved to, ze to potom moze byt take divne... Ale asi ja nebudem nic riesit. Neviem... To je jedno...
Inak, nie som si celkom ista, o co konkretne ti ide tym smadom...