na fb mi prislo aby som potrvrdil jednej dievcine vztah. hned som vedel ze neico nieje v poradku pretoze som nevedel kto to je..ako sa dostala k mojim priatelom, v zivote som ju nevide a este chce vztah..
@instrukcion14 raz sa mi to stalo, napísal som jej správu že WTF? a... už si nepamätám, ale buď šlo o to že chcela nasrať svojho chalana/bývalého/budúceho/imaginárneho/bohvie, alebo o to že si myslela že som tajný fb account jej frajera a chcela mi tak dať najavo že ma "odhalila".
tak som si toho jej frajera našiel, a napísal som mu, aby vedel
inak hej, vymenuj jediný dôvod okrem hlúposti prečo si jej proste nenapísal správu a nespýtal sa.
woooow.. netusis ako sa ti dostala medzi priatelov... fuha ty si bol asi opity ked si nepamatas,ze si si ju pridal a ze spolu chodite.. a ano ako pisali vyssie..ona je ta prava;potvrd jej to lebo tu bude forum od nejakej dievciny,ze ''mOy xlapsheq si ma nepamEta? fnjuQ
prečo to urobila? možno jej to práve tu niekto poradil, lebo už tu bola nejedna otázka od dievčat, ako majú osloviť chlapca, s odpoveďou - nech ho šťuchne alebo si ho pridá medzi priateľov na fb.... žiaľ, ty si natrafil ešte na takú drzejšiu, čo má odvahu sa s tebou hneď do vzťahu púšťať gratulujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tak som si toho jej frajera našiel, a napísal som mu, aby vedel
inak hej, vymenuj jediný dôvod okrem hlúposti prečo si jej proste nenapísal správu a nespýtal sa.
uz teraz si dakto vytvoril fake ucet a formuluje otazku a popis
ale ak to tu zajtra bude, dam 3 hviezdicky, slubujem!