ehm... moj priatel je moj sused, a v podstate byvame vchod vedla seba.. a sme spolu uz skoro 2 roky... len susedia byvali zozaciatku trocha ***nuti... ale potom si zvykli.. takze sa to da...
DD diki, ... ale moja suseda je peknaa, v mojom veku je a byva poschodie nadomnou ..bavime sa aj vsetko , uz sme aj mali nieco medzi sebou ale to len take malickosti a riesili sme to, no nechceme kazit nase susedske vztahy preto nehceme riesit vztah... ciii je to blbost podla vas? D
@patrixo heej kriteria by tammali byt ine... mo my si aj rozumieme aj vsetko , len preto sa pytam lebo zajtra sa mame otom porozpravat a neviem vazne ... lebo podla mna keby sme si zacali uz nikdy by sme neostali taky dobri susedia kebyze sa rozijdeme ne?
@afleck2 podla mna nie je moc dobre hned na zaciatku myslet na to, ze sa rozijdete... a keby aj hej... to zalezi len na vas, ake to bude medzi vami... stava sa aj, ze po rozchode vzniknu silne priatelstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ani s nejakou mojou, ani ničou inou
bolo to dávno, teraz som rada že je na intráku a nevídavam ho
radšej si zaspievajme.......
nema to vplyv na to, ci ano, ci nie...hoci malo by to nejake vyhody a nevyhody.