Ahojte, toto sa bude asi týkať vysokoškolákov skôr. Aký máte osobný názor na situáciu učiteľ a študent, nemyslím teraz vzťah láska, sex. Skôr taký normálny ako podniknúť spoločnú akciu vonku a podobne, teda mimoškolské stretávanie sa.
A samozrejme ide o u
Podľa mňa to je úplne normálne - keďže to zažívam z tej pozície vyučujúceho. S veľa študentmi mám perfektný vzťah. Vôbec sa to nerieši - len treba pristupovať objektívne napr. pri hodnotení. A nevidím problém ani so vzťahmi - strašne, strašne veľa vyučujúcich bud chodí so svojimi študentkami - alebo sa dokonca vezmú. Vždy ide o dospelých ľudí, v niektorých prípadoch sú dokonca študenti starší ako vyučujúci. Tak prečo nie.
Ak je to doktorand, tak mi to nepríde čudné. Vekovo je na tom rovnako. Ale ak už po žuroch so studentmi chodi dajaký 150 ročný docent, čo by tam väčšine mohol byt tatko, tak to už divné je.
ja by som sa bála trochu zblížiť s takým človekom - akože ísť v skupine na pivo to pohode, ale dajaké individuálne kamarátstva riešiť no čo ja viem, možno preto že mám celkom problémy so školou a keby sa kamoším s učiteľom ale vobec neviem jeho predmet....náááh
ale poznám napríklad holku čo začala chodiť s vyučujúcim ešte pred začiatkom školy a že cviká boli trochu divné
@dumbledore Dobre, tak máš ústnu... To neviem, je to náročné - veď sme len ľudia. Ale keď ti napr. absolútne nič nepovie, tak nejako slušne vysvetlíš, nech sa to doučí.
ja mám dobrý vzťah s vyučujúcimi, ale neviem si to predstaviť, keby ma učil niekto napríklad z nášho kolektívu v labáku, lebo to sme fakt mám pocit, že blízki kamaráti a prišlo by mi to divné v zmysle že tykať/vykať a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale poznám napríklad holku čo začala chodiť s vyučujúcim ešte pred začiatkom školy a že cviká boli trochu divné
u nás viacerí vyučujúci mali takéto vzťahy so študákmi.
ale uplne v pohode