Caute vsetci vospolok!! Chcel by som sa obratit na vas s jednou prosbou. AKurat studujem v amerike na jednej univerzite. Som ju jediny slovak, mam 18, hram tenis a som prvak a potom tu je este jedna slovenka. Vola sa Gabika, hra basket ma 22 a je tretiack
tak to mas velmi jednoduche...kedze si v usa s nou a vies ako to tu chodi ze ludia maju dost daleko od seba tak urcite by si rada zaprcala kedze sa stavim ze ju dlho nikto nefukol...tak ju pories bracho...drzim palce..inac napis ked ces ja som tiez v usa
chlapi dobre rady mi to niektori davate haha...ale v poho aspon som sa zasmial ale s red-hawkom...pretoze to je debilina sa pytat priamo jej pretoze aj tak by povedala nieco ine co si mysli...pretoze zeny nevedie co chcu dost casto...i ked vela zien hovori ze ano ano povedzte nam to na rovinu a potom ked im to poviete tak sa poseru z takej otazky a radsej cuvnu hned...co vy na to baby?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
myslim to vazne, ked ste spolu za dobre, zacni konat tak, ze ci si nevyrazite cez vikend spolu niekam, teda pokial uz nechodite,
chodte do kina, pozvy ju niekam, dobru veceru, ono to postupne pride, dopracujete sa k tomu aj bez kokotnych otazok tipu 'pacis sa mi, a ja tebe? '