Ano viem, ze tieto diskusie uz su tu, ale aby som povedala svoj, musela som zalozit novu diskusiu Tak teda, vsetko sa to zacalo pred necelymi 3 rokmi, ked sme si prvykrat napisali..myslim, ze obaja sme boli tym druhym okuzelni od sameho zaciatku No
Hh No ako vzťah cez net.. by som brala tak,že juhu spoznam sa s neakym chalanom na nete z mojho mesta a tak sa dame dokopy..sice ja mam tiež mnoho kamaratov,ktorych poznam vdaka netua som na nich naviiazana,lubim ich a tak ale viem,že aj ked sa moc lubime vzťah by z toho nebol
Pche ja som si tiež nasla priatela na nete ale on je z toho isteho mesta aj sidliska kusocok odomna byva Ale teraz je na pol roka v Afghanistane a veeeeeeeeelmi sa lubime a pockame na seba takze je to reaaalne
@1 anoo,ta posledna veta je dost pekna a myslim,ze aj ozaj povzbudzujuca.. aspon pre mna,z casti urcite... a tak nech Vam to teda vydrzi co najdlhsie....
niekomu sa to podari, niekomu zase nie. Mal som taku istu znamost, nooo znamost to bola velmi ale velmi dobra. mal som ju velmi raad ale bolo v tom nieco viac. ale delilo nas skoro 400km. mozno sa jedneho dna stretneme mozno nie. uvidime.
uzivaj si to ,..vychutnavaj si lasku ,ja som zazila nieco podobne ako ty ,len ze my sme sa nikdy nestretli (a doteraz to lutujem a viem ,ze aj navzdy budem lutovat .Mas uplnu pravdu ,ked je tam dovera je to skvele ,a len vam strasne moc drzim palceky ,aby to vydrzalo a nikdy neskoncilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
prešiel čas a nejak to upadlo ale stále sme kamaráti ...
@Kinyka jj, pekný príbeh, nech len tak ďalej pokračuje, ak nie lepšie clop, clop, clop
@4 presne tak, pokiaľ je dôvera a žiadne klamstvá...
tak to som rada ze to beries teakto..a fakt dakujem..
napisala som tu skrz to, ze ozaj sa to da pokial obaja chcu..netreba hned vesat hlavu, treba najprv skusit